Er du klar til en ny Nike Monarch?

8 fede forårs- og sommersneakers i hvid

Jeg elsker sneakers. Men jeg er til gengæld også ret pernitten, når jeg køber særligt hvide sneakers. Indrømmet: Jeg hader nemlig, hvis de bliver beskidte. Derfor venter jeg også typisk med at købe og/eller bruge mine hvide sneakers indtil vejret indbyder til det med sol og tørre gader.

Det ligner heldigvis nu, at jeg langt om længe kan kaste mig over de hvide sneakers igen, og måske endda tilføje et par nye til samlingen. Jeg har derfor været på rundtur og fundet otte fede sneakers i hvid, som jeg gerne vil klikke hjem netop nu.

untitled

1. Converse til 630 kroner // 2. Maison Margiela til 2568 kroner // 3. Alexander McQueen til 2941 kroner // 4. Prada til 4400 kroner // 5. Saint Laurent til 4430 kroner  // 6. Nike til 450 kroner // 7. JW Anderson til 900 kroner // 8. Our Legacy til 2904 kroner

Listen har blandt andet et par Converse med, som år efter år fortsætter som en favorit hos mig. Maison Margielas Replica klassiker har også fundet vej til listen. Det samme har den futuristiske Prada Cloudbust, som er min øjeblikkelige favorit, den hypede dad-sneaker, Nike Monarch, et collab mellem JWA og Converse samt mange flere. Uanset hvad, er du for alvor forårsklar, hvis du tilføjer et af ovenstående par til garderoben.

Læs også: Vil du vinde mit outfit? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du klar til en ny Nike Monarch?