Yes! MR PORTER og Prada skal samarbejde

Er du klar til en ny Nike Monarch?

Dad-sneakeren har oplevet en revitalisering af dimensioner det seneste år. Det skyldes i høj grad, at de store modehuse har grebet tendensen med den chunky (og halvgrimme) silhuet.

I den mere betalelige ende, har Nike formået at spinde guld og hype på Monarch-modellen, som du efterhånden kan spotte på hveranden modeinteresserede person, du støder ind i, hvis du tager en tur ned af Strøget i København.

nike-m2k-tekno-wmns-5

Og nu er Nike så klar til at lancere en ny version af Monarch-silhuetten med en orange detalje på hælen. Modellen blev første gang spottet, da John Elliot havde udstyret sine modeller med dem, da brandet viste sin AW18-kollektion. Og her troede de fleste – inklusiv mig selv – at der var tale om et samarbejde. Det er der ikke. Derimod er Nike klar til at lancere modellen den  19. maj. Og prisen bliver igen lav. For ca. 600 kroner kan du ekvipere dig en af tidens mest hypede silhuetter.

Desværre kommer modellen kun i kvindestørrelser. Dem kan jeg heldigvis sagtens passe, og jeg håber også for dig, at du kan klemme dig ned i en 41 eller mindre.

Læs også: All in på den Eytys Angel chunky ting

nike-m2k-tekno-wmns-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yes! MR PORTER og Prada skal samarbejde