H&M løfter sløret for samarbejdspartner: Moschino er det udvalgte luksusbrand

Randys kollektion med Mads Nørgaard er svedig!

Jeg har netop været et smut forbi Mads Nørgaard på Strøget. Her fik jeg endelig tid til at kigge nærmere på en kollektion, som landede i sidste uge. Mads Nørgaard har nemlig allieret sig med den talentfulde danske designer Adrian Sølberg, der står bag mærket Randy. Resultatet er en eksklusiv kollektion.

Randy er nok ikke et brand, som mange endnu kender til. Men jeg har fulgt det tæt de senere år. Blandt andet dækkede jeg mærkets show under modeugen for et par sæsoner siden.

william-faerdig_lores

Og jeg har glædet mig til at se mere fra mærket. Randy er nemlig et brand, som på fedeste vis formår at integrere de uniformelle elementer og militære referencer i kollektionerne. Det er også tilfældet for kollektionen, du netop nu kan finde i Mads Nørgaard på Strøget. Der er strik, flotte poloer, tees og bukser.

Hos Mads Nørgaard selv er man ikke i tvivl om, at Randy er et af dansk herremodes mest funklende brands: »Der er meget få lysende talenter indenfor herremode i Danmark så vi slog straks til da vi blev præsenteret for Adrians rå og maskuline univers med mærket Randy«, fortæller Mads Nørgaard i et citat fra mærkets hjemmeside.

Efter at have kigget nærmere på kollektionen i butikken, kan jeg også konkludere, at jeg er ret vild med den. Selvom den er meget uniform-præget, så kan den styles i utallige retninger.

Så er du i København, så bør du helt sikkert tage et smut forbi!

Læs også: H&M løfter sløret for ny samarbejdspartner: Moschino er det udvalgte luksushus

adam-1-retouch_lores  carl-1-_lores ida-2-_lores  tobias-faerdig_lores patrick-final_lores

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M løfter sløret for samarbejdspartner: Moschino er det udvalgte luksusbrand