Tredje episode af min modepodcast er landet!

Den perfekte forårsjakke

bd9610df-e6c8-4f56-b31a-9d91154f403c

MIT LOOK. Jakken med de overdimensionerede lommer, der har lidt utility-referencer over sig, har været en af mine favoritter de senere år. Særligt de grønne versioner har jeg været ekstra glad for at bruge i diverse sammenhænge – dog typisk sammen med jakkesætsbukser.

Nu er jeg imidlertid faldet over en navy version af jakken. Den kommer fra Tiger of Sweden Jeans’ nyeste kollektion og er lynhurtigt blevet en af mine favoritter i garderoben. Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret begejstret for Tiger of Swedens seneste kollektioner og generelt hele mærkets univers, som forbinder jakker som denne med jeans og adskillige stærke suits.

Jakken hér har noget ekstra længde, en god detalje med det orange logo, men måske vigtigst af alt, så smaller den en smule ind i taljen, hvilket giver den et ret stærkt fit.

Du kan se mere til Tiger of Sweden Jeans her og shoppe jakken her.

Læs også: Tredje episode af min modepodcast er landet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tredje episode af min modepodcast er landet!