14 af sæsonens bedste kortærmede skjorter

Pradas eksklusive kollektion for MR PORTER er landet: Se de 5 bedste køb

Tidligere på måneden teasede modedestinationen MR PORTER, at en eksklusiv capsule kollektion i samarbejde med det ikoniske modehus Prada – mit øjeblikkelige favoritmærke – ville lande i april. Det skete så i dag, hvor MR PORTER slap den bowling-inspirerede kollektion løs.

skaermbillede-2018-04-26-kl-19-57-38

Og der er utallige lyspunkter ved kollektionen, der i alt består af 30 pieces. Først og fremmest fortsætter Prada 80’er-stilen, der også har præget mærkets seneste hovedkollektioner – særligt AW17. Der er hawaii- og bowlingskjorter, cardigans, poloer og bukser i flotte tern. Men der er også integreret printede t-shirts og helt hvide canvas sneakers. Alt i alt oser MR PORTER x Prada af retro-vibes på den gode måde.

I et interview med MR PORTERs indkøber, Daniel Todd, fastslåes det, at både 50’erne og 80’erne er den primære inspirationskilde og referenceramme for samarbejdet:

»50’erne var en tid med masser at fejre og stor optimisme. Og tøjet reflekterede det. 80’erne har indtil for nylig været en udskældt periode i modesammenhænge, men selv før bæltetaskernes revival i herremoden, fik 80’erne en masse kærlighed fra et mere skræddersyet standpunkt. For mig er hawaiiskjorterne de styles, som virkelig står ud i kollektionen«, siger han. w1000_q65-2

w1000_q65-3

Jeg er enig. Mine favoritter fra kollektionen er helt klart de farverige skjorter. Men faktisk er det slet ikke ét enkeltstående item, der står som min favorit. Derimod er det hele setuppet, der akkompagnerer kollektionen med lookbook, kampagnevideo og tematik, jeg aller bedst kan lide.

Jeg elsker ironien, stylingen og temaet for kollektionen. Og så elsker jeg, at man sagtens kan gøre humor til en del af universet (læs: se kampagnevideoen!) selvom man er et af historiens mest ikoniske modehuse. Og netop de lyspunkter kan godt få mig til at se igennem fingre med, at jeg fx. ikke er så vild med kollektionens sko og turkise bukser.

Du kan se mine favoritter fra kollektionen nedenfor, rangeret, ligesom du kan shoppe hele kollektionen her.  w1000_q65

MINE FAVORITTER

5.  Prada skjorte i tern. Køb den her.

1047504_mrp_in_xl

4. Prada jakke i tern. Køb den her.

1047488_mrp_in_xl

3. Prada skjorte i lyseblå og tern. Køb den her.

1047501_mrp_in_xl

2. Prada Blazer. Køb den her.

1047498_mrp_in_xl

1. Prada hawaiiskjorte. Køb den her.

1047494_mrp_in_xl

Læs også: 14 af sæsonens bedste kortærmede skjorter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 af sæsonens bedste kortærmede skjorter