Pradas eksklusive kollektion for MR PORTER er landet: Se de 5 bedste køb

Mit foretrukne løbebrand, Doxa Run, er klar med ny POWER-kollektion

ATHLEISURE. Igennem flere sæsoner har det danske brand Doxa Run markeret sig med stærke løbekollektioner, der formår at remixe moden og sporten. Doxa Run skubber til nogle grænser for, hvordan stærkt design og funktionalitet skal kombineres på fineste vis. Og det har gjort Doxa til mit foretrukne brand at trække i, når jeg selv bevæger mig afsted på løbeturene.

doxa_power_generation_3

Nu er SS18-kollektionen landet fra det danske brand, og det er den stærkeste hidtil – i øvrigt akkompagneret af den sejeste lookbook. Kollektionen, der består af løbejakker, shorts, tees, tights og singletter præges af stribede detaljer og statements som ‘Power Generation’ og ‘Always Future’. Igen formår kollektionen at bevæge sig i ‘athleisure’-universet, der (næsten) gør kollektionen ligeså aktuel til hverdag som på løbeturen.

Og det er ikke bare æstetikken og funktionaliteten, der er cool ved Doxa Run. Social ansvarlighed er nemlig også i højsædet hos brandet. Doxa Run samarbejder med den svenske velgørenhedsorganisation Global Relations og Kenswed Academy i Nairobi – Kenya i deres arbejde for at hjælpe unge løbe talenter ud af slummen. Hver sæson støtter DOXA løbetalenterne med løbetøj for at bidrage til at talenterne får en ekstra chance i livet gennem en løbekarriere.

Jeg er ikke alene om at have Doxa Run som mit foretrukne løbebrand. I starten af marts havde verdens største trend forecasting firma, WGSN, DOXA med på deres liste over “Sports brand to watch” i 2018. Doxa Run går utvivlsomt en spændende fremtid i møde, hvor mærket forhåbenligt får et stort internationalt gennembrud.

Indtil videre kan du starte ud med at supporte det fremadstormende brand og trække i et piece eller to fra den nye kollektion. Den kan shoppes her.

Læs også: Doxa Run gør dig igen til løbeturens bedst klædte


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pradas eksklusive kollektion for MR PORTER er landet: Se de 5 bedste køb