Mit foretrukne løbebrand, Doxa Run, er klar med ny POWER-kollektion

Mine 5 favoritlooks fra Tiger Of Swedens SS18-kollektion

tos-men-ss18-1

TIGER OF SWEDEN. Sidste år meldte svenske Tiger of Sweden ud, at Christoffer Lundman fremadrettet skal stå for hele den kreative styring af mærket. Og jeg skamroste da også den kreative direktørs første kollektion, AW18, som blev vist i foråret. Men selvom Lundman ikke er afsender på den aktuelle SS18-kollektion, byder den altså også på afsindigt mange godter.

Jeg har taget et kig på kollektionen og fundet 5 looks, der igen cementerer at Tiger of Sweden ikke kun skal sættes i bås som det stilsikre og enkle brand, der “kun” har de pæne jakkesæt. Tiger of Sweden er SÅ meget mere end det.

Se nedenfor, hvordan suiting i et Tiger-øjemed sagtens kan være både vovet, aktuelt og LÆKKERT! Jeg mener, du finder næppe noget brand, der behersker suiting-kunsten så stærkt, men som samtidig også formår at ramme en zeitgeist, der så overlegent kan integreres i en kollektion, der selvfølgelig tager afsæt i klassikere.

tigerofsweden_tm_ss18_lookbook_004_22830Look 1. Vovede farver, I know. Men wooooow, hvor er det bare kollektionens sejeste look. Ikke sært, at det også er sættet, der fremhæves i Tigers SS18-kampagne (se ovenfor). Det kræver naturligvis sin mand at trække i det, men formår man at gøre det, ja, så fungerer de brændte farver ualmindeligt godt sammen.
1. Blazer til 3700 kroner. // 2. Bukser til 2100 kroner // 3. Polo til 1300 kroner // 4. Sneakers til 1500 kroner


tigerofsweden_tm_ss18_lookbook_003_22723Look 2: Vi har set tendensen igennem et par sæsonener efterhånden. Ja, pyjamassen til hverdag. Og den her er faktisk en af de fedeste, jeg har set endnu. Bukserne har fået det perfekte fit med den slanke pasform ved talje og lår, og den bredde ved anklerne. Sættet er stylet med en svedig hybrid mellem en workwear-jakke og blazer. Ja tak!
5. Blazer til 3200 kroner // 6. PJ skjorte til 2100 kroner // 7. PJ bukser til 2100 kroner


tigerofsweden_tm_ss18_lookbook_009_23383Look 3. Godt nok er jakkesættet i nålestriber, men det her look signalerer alt andet end Wall Street. Jeg elsker stylingen med den lange skjorte under det ellers klassiske jakkesæt, der typisk frembringer mange konnotationer. Og samtidig er det perfekt, at man mixer striber med striber.  Watch and learn.
8. Blazer til 3300 kroner // 9. Bukser til 1700 kroner // 10. Skjorte til 1400 kroner


tigerofsweden_tm_ss18_lookbook_013_23883

Look 3. Igen med den lange skjorte (denne dog udsolgt) i en mere formel kontekst. Den stribede strik kan virkelig også noget, mens de mørkegrønne habitbukser også har fået lidt ekstra bredde.
11. Trøje til 1500 kroner // 12. Bukser til 2100 kroner


w64387002_2at_lookbook2

Look 5. Vi slutter hos Tiger of Sweden Jeans og med jakken, som jeg tidligere har skrevet om. Det er den perfekte overgangsjakke med utility-referencerne. Og så er det fedt, at disse jeans har fået ekstra bredde også.
13. Jakke til 2000 kroner // 14. Jeans til 1300 kroner

Læs også: Jeg elsker det nye Tiger of Sweden 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit foretrukne løbebrand, Doxa Run, er klar med ny POWER-kollektion