Kronaby skaber smartwatches i den fineste forklædning

Min go-to forårsjakke er en bikerjakke i ruskind!

JACK & JONES. Egentlig skulle denne måneds tema i mit Jack & Jones-ambassadørskab have handlet om casual suiting, som man kan trække i, hvis man skal med som gæst til et bryllup i sommermånederne.

Men da jeg besøgte Jack & Jones’ flagsskibsbutik på Strøget forleden, måtte jeg hurtigt indse, at jeg var nødsaget til at afvige lidt fra månedens tematiske omdrejningspunkt.

img_2459

Jakke: Jack & Jones Klassisk Læderjakke // Skjorte: Jack & Jones Printet Skjorte // Tee: Jack & Jones Organic Tee

For på et rack i Premium-afdelingen (J&J’s jakkesætsafdeling) hang nemlig en bikerjakke i ruskind. Dén kunne jeg ikke lade gå ubemærket hen. Normalt er jeg faktisk ikke til bikerjakker, men når den er så veludført som denne – både i materiale, snit og farve – ja, så faldt jeg altså pladask for den. Og måtte selvsagt også sætte fokus på den med dette indlæg.

Jeg tror især, at det er farven og ruskinden, der gør, at den her jakke utvivlsomt kommer til at være min go-to forårsjakke. Jeg synes især den er pæn, hvis man mixer og matcher den med et par navy habitbukser og en af tidens meget populære bowlingsskjorter. Og bowlingsskjorter er da også en væsentlig del af Jack & Jones Premiums forårsudvalg. Skjorten med den karakteristiske 50’er/80’er inspirerede krave er vel sommerens måske største tendens. Jeg fandt en style i butikken i hvid med et flot grafisk print.

Og lad os så lige afslutningsvis vende tilbage til månedens tematik. For selvom valget i denne måned ikke faldt på et jakkesæt, så vil jeg gerne slå et slag for, at du sagtens kan lade dig inspirere af dette look, hvis du skal til et bryllup. Jakken er tilpas eksklusiv, men også afslappet – og på den måde undlader du også at outshine gommen. Hehe. Samtidig er bowlingskjorten et helt perfekt sommerligt alternativ til de typiske hvide skjorter som alle andre til festen nok vil have på. Men husk; DU SKAL mixe det med en pæn habitbuks. Og…….

STILTIPPET. Husk altid den hvide t-shirt under skjorten med bowlingkraven!

Looket på overdelen kan shoppes via links ovenfor.

Læs også: Kronaby skaber smartwaches i den fineste forklædning

Processed with VSCO with e7 preset

img_0034

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kronaby skaber smartwatches i den fineste forklædning