Min go-to forårsjakke er en bikerjakke i ruskind!

Virgil Abloh teaser sit IKEA-samarbejde i New York

COLLAB. Virgil Abloh og IKEA teasede sidste år, at de ville slippe et samarbejde sammen. Indtil videre har det dog været sparsomt med information på det kommende samarbejde mellem parterne – udover teasere på FRAKTA-tasken, der kommer til at være en del af kollektionen.

Imellemtiden er Virgil Abloh blandt andet blevet kreativ direktør hos Louis Vuitton.

ikeaxvirgil-900x600

Men natten mellem mandag og tirsdag løftede parterne sløret for en række prototyper fra samarbejdet via en live-sending fra New York.  Blandt prototyperne viste den succesfulde designer blandt andet to tæpper med teksterne “Keep Off” og “Blue” skrevet på. Også puder, en stol og en stor reol/kasse, hvor man passende kan stille sine sneakers ind til display, blev vist frem. Og ja, så viste de selvfølgelig også tasken frem, som allerede har floreret på nettet gennem en længere periode.

Virgil x Ikea-kollektionen kommer til at gå under navnet “Markerad” og er ifølge Virgil Abloh og Ikeas kreative chef, Henrik Most, designet til den unge generation. Af samme grund kommer kollektionen også til at blive prissat billigt – præcis som Ikeas resterende sortiment. Det er fedt, men gør også, at der bliver ekstra meget rift om kollektionen. Det bliver spændende at se, hvor stort oplaget bliver.

Flere prototyper skulle løbende blive vist frem de næste måneder. Kollektionen lander dog først til næste år. Jeg glæder mig, og kommer stensikkert til at gå efter et af tæpperne.

Se hele live-streamingen herunder.

Læs også: Virgil Abloh er Louis Vuitton nye kreative direktør

ikea-virgil-abloh-12-900x600 ikea-virgil-abloh-00-900x600 ikea-virgil-abloh-4-900x600

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min go-to forårsjakke er en bikerjakke i ruskind!