Louis Vuitton sætter eksklusivt kollektion til salg i København i dag

6 gode køb til boligen: Få 25 % på brands som Gubi, Hay og Menu

Er det tid til noget nyt og flot til hjemmet? Så har Moodings og jeg din ryg. Der fejres nemlig fødselsdag hos det seje boliginteriørsite i denne weekend. Det betyder, at du kan få 25 procent på hele sitet ved brug af koden nedenfor i denne artikel. Ikke dårligt, vel?

3xer-1uk2i85k-3000x3000_b01de4d9-08f0-42f0-afec-6c83ae907e1f

Jeg har været på rundtur og fundet seks gode ting, som jeg selv gerne ville klikke hjem til min lejlighed netop nu.

Marmortrenden til boligen har efterhånden været her i et stykke tid, men heldigvis mister ting ikke helt så hurtigt aktualitet, når det omhandler interiør, som det eksempelvis gør med mode. Derfor vil jeg stadig gerne klæde min og Sofies lille Østerbro-lejlighed i mange flere marmor-ting.

Men ja, mere end 10.000 produkter fra brands som Hay, Menu, Gubi kan man altså score procenter på. Alt du skal gøre er at trykke denne kode ind, når du shopper hos Moodings.

BIRTHDAY25

28tm-4ph8cnod-3000x3000_1b6d5bf4-558b-4c1f-896f-56ce96b74101

1. Gubi Coffee Table. Shop her

Igennem ét år var jeg en del af et kontorfællesskab lige ved Torvehallerne. Det var et skønt sted, hvor flere af rummene var fyldt med fine ting fra Gubi. Og netop dét sted gjorde, at jeg fik øjnene op for det danske design. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg meget gerne ville have det her pæne coffee table med sort marmor, der er inspireret af 30’ernes københavnske arkitektur, stående ved sofaen. Selvfølgelig dekoreret med nogle magasiner.


pov-candleholder-wall-black

2. Menu Lysestage. Shop her

En lysestage til et fyrfadslys, der med sine geometriske former og enkle æstetik kan passe ind i ethvert hjem. Jeg hang den gerne op på badeværelset.


aytm_201610_22-03aytm_201610_31-01_v02

3. Aytm Magasinholder. Shop her

Hvis du følger med på min Instagram, så ved du, at jeg er en sucker for magasiner. Al mode-og kulturdækning bliver efterhånden digitaliseret, men der er stadig noget helt specielt over magasinerne med de flotte covers og ekstra gennemarbejdede indhold. Særligt internationale magasiner som Dazed, i-D, 10 Magazine og Vogue køber jeg flittigt. Og selvfølgelig skal de showcases i privaten. Gerne i denne flotte magasinholder fra Aytm.


loop_stand_wardrobe_-_all

4. Hay Tøjstativ. Shop her

Jeg har faktisk altid ønsket mig et Hay tøjstativ, men aldrig fået gjort noget ved det. Det kommer til at ske nu. Min samling af jakkesæt er nemlig vokset ud af vores tøjskab, og nu har jeg brug for et pænt tøjstativ, som kan stå fremme i soveværelset. Og med Loop Stand-modellen går man i hvert fald ikke galt i byen.


plinth_location_02

5. Menu Design Sidebord. Shop her

Dét her bord, det vil jeg have stående ved siden af min seng. Menu Design har begået et kvadratisk sidebord i marmor, som jeg er drønforelsket i. Jeg så det på fotografen Ruben Hughes’ Instgram (ham skal du i øvrigt følge!) og siden har jeg ikke kunne få det ud af hovedet. Nu er der 25% på det, men det koster dog stadig på den gode side af 5000 kroner.


 menu_at_ouur_19

6. Menu Bænk. Shop her

Vi slutter med en bænk, der hjertens gerne måtte stå i min stue. Selvfølgelig har jeg fundet en bænk, hvor marmoren har sneget sig med. Det er nemlig integreret på den lille bordplade. Flot, flot, flot!

Læs også: Kronaby skaber smartwatches i den fineste forklædning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton sætter eksklusivt kollektion til salg i København i dag