Brug din søndag i selskab med Vogue og en splinterny udstilling på Kunstforeningen GL STRAND

De 8 bedst klædte mænd ved nattens Met Gala 2018

I går ramte vi første mandag i maj. Det betød traditionen tro, at MET Gala løb af stablen. En af årets vigtigere begivenheder i modekalenderen, hvor gæstelisten selvfølgelig er personligt godkendt Vogue-legenden Anna Wintour.

Og selvom eventen faktisk handler om at rejse penge til Metropolitan Museum of Arts Costume Institute i New York, er det hovedsagligt gæsternes tøj på den røde løber, det stjæler opmærksomheden.

Kendall Jenner og Virgil Abloh v. Met Gala 2018

Kendall Jenner og Virgil Abloh v. Met Gala 2018, Foto: Getty

Modsat sidste år, hvor temaet var en hyldest til den ensemble af kunst og mode som Rei Kawakubo og Comme des Garcons har beriget moden med de sidste mange år, så blev det noget mere kontroversielt i år. Temaet var nemlig den katolske kirkes indflydelse på moden. Og den sprang i øjnene på den røde løber.

Jeg har samlet de 8 bedst klædte mænd fra aftenen – og selvfølgelig rangeret dem. Og med aftenens tema for øje, har jeg også belønnet nogle af dem, der havde mest vildskab og tema over sig.

jared-leto

8.  Jared Leto

Ja, hvorfor ikke? Jared Leto er så all in på Gucci. Og modehusets referencer har de senere sæsoner også snuset til den katolske kirke. Derfor lignede Jared Leto faktisk også en katolsk præst i nat – eller måske en konge. Det er alt for meget, I know. Men det var aftenens mest gennemførte look, hvis man tager temaet i betragtning.

Det skal altså belønnes, når Leto gang på gang dukker op i looks, kun han kan formå at bære.


michael-b-jordan

7. Michael B. Jordan i Off-White

Hele modeverdenen har holdt ekstra øje med Michael B. Jordan siden hans optræden i ‘Black Panther’-filmen. I går slap han også ganske godt afsted med sit look på den røde løber. Klædt i Off-White og et nålestribet jakkesæt. Jeg er især vild med den smallere talje og bæltet. Dog er skoene et kæmpe minus i min bog!


chadwick

6. Chadwick Boseman i Versace

Mens det primært var kvinderne (og Jared Leto), der for alvor gik all in på gallaens tematik, så formåede The king of Wakanda (i Black Panther-filmen), Chadwick Boseman, også at gå linen ud. Selvfølgelig akkompagneret af design fra Versace. På alle måder for meget, men når aftenens tematik var den den katolske kirkes indflydelse på moden, ja, så går den her altså rent hjem.


cole-sprouse

5. Cole Sprouse i Thom Browne

Ikke mange katolske referencer i looket fra Mr. Sprouse. Men han skal selvfølgelig hyldes, når han dukker op i fuldt Thom Browne. NY-designeren står nemlig stadig som en af mine klare favoritter – også på den røde løber, der ofte præges af de stumpede bukser, sorte brogues og små bow ties.


shaun-white

4. Shaun White i Etro

Okay, okay! Kæmpe skud ud til snowboard-legenden Shaun White for looket fra Etro på den røde løber. Det var gennemsyret af sprezz-referencer og modemesse i Italien med de seje loafers og højtaljede bukser. Jeg mener, Shaun White kunne ligeså godt have siddet på væggen under Pitti Uomo i det her look.


jaden-smith

3. Jaden Smith i Louis Vuitton

Haha. Det er en fryd at følge Jaden Smith på den røde løber. Sidste år havde han sit afklippede hår med på den røde løber som en accessory, der vakte opsigt. I går havde han en indrammet guldplade med singlen ‘Icon’ med sig under armen. Den entré har allerede skabt en del skriverier på nettet. Mange mener, at han er lidt for selvfed. Jeg synes, han er grineren – og derudover særdeles velklædt i sin jakke og chunky sneakers fra Louis Vuitton og en tee fra sit eget brand, MSFTS.


donald-glover

2. Donald Glover i Gucci

Hele verdens opmærksomhed er rettet mod Donald Glover – eller Childish Gambino om man vil – efter han for nyligt slap musikvideoen til ‘This is America‘ løs. I nat var han dog knap så kontroversiel, men derimod blot virkelig velklædt i flot smoking fra Gucci med stort rygbroderi og stylet med hvide loafers og bow tie.


virgil

1. Virgil Abloh i Louis Vuitton og Off-White x Nike 

Jeg elsker, elsker, elsker Virgils look. Hele aftenen i går kunne jeg følge med på hans Instagram, hvor han teasede for det her flotte, lyse LV-sæt med sindssyge broderede detaljer, der trak referencer til aftenens tema. Stylet med stærke accessories og en ny version af Off-White x Nike Air Jordan 1-designet med teksten “For Red Carpet only” påskrevet, formåede designeren at balancere perfekt mellem luksus og street. Mellem Louis Vuitton og Off-White. Det gør ham også til aftenens klare vinder!

Læs også: Brug din søndag i selskab med Vogue og  en spliterny udstilling på Kunstforeningen GL STRAND

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug din søndag i selskab med Vogue og en splinterny udstilling på Kunstforeningen GL STRAND