De 8 bedst klædte mænd ved nattens Met Gala 2018

Tonsure og Storm i nyt partnerskab: Kærlighedserklæring til København

KØBENHAVN. Konceptbutikken Storm fortsætter samarbejderne med de danske brands. For nylig lancerede konceptbutikken et collab med det danske brand Libertine-Libertine, som du kan shoppe her. Nu er det blevet Tonsures tur til at blande blod med butikken i St. Regnegade.

Tonsure og Storm har tidligere arbejdet sammen, og denne gang er omdrejningspunktet at sende en gedigen kærlighedserklæring til København (se billederne og logoet!) i en kollektion, der samtidig tager udgangspunkt i Tonsures Teddy-logo, der har fået en københavner-makeover med diverse symboler for den danske metropol integreret.

Kollektionen består af både t-shirts og hoodies, der alle er præget af den markante teddybjørn og et Tonsure x Storm ketchup-inspireret logo.

stormxtonsure-logo-press1

Selvom kollektionen er begrænset til få pieces, er jeg vild med, at Storm laver flere og flere af de her samarbejder med danske brands. For selvom brands som både Libertine-Libertine og Tonsure selvfølgelig har slået deres respektive navne fast i en international kontekst, skal man ikke negligere den store berøringsflade som Storm har internationalt. Og alt andet lige kan det kun være med til at rette endnu mere fokus mod de seje danske brands.

Kollektionen lander i morgen, d. 11 maj, kl 11.00 i Storm-butikken i København. Men du kan allerede nu shoppe kollektionen online her.

Læs også: De 8 bedst klædte mænd ved nattens MET GALA

stormxtonsure-logo-press2
stormxtonsure-press3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 8 bedst klædte mænd ved nattens Met Gala 2018