Tonsure og Storm i nyt partnerskab: Kærlighedserklæring til København

Caliroots holder mid-season sale: De 9 bedste køb

SHOPPING. Man kan diskutere, hvor fedt det i virkeligheden er, at butikkerne efterhånden holder udsalg året rundt. Men ikke desto mindre giver det mulighed for at gøre sig nogle nyerhvervelser med markante besparelser. Og dét er netop tilfældet hos svenske Caliroots nu, der har slået de virtuelle døre op for en omgang mid-season sale.

Caliroots sælger hovedsagligt ud af tidligere kollektioner, men der er stadig masser godt i blandt. Og det er items, der også har aktualitet i sommermånederne. Blandt andet er jeg helt vild med silkepyjamassen fra Soulland, som jeg gerne klikkede hjem til sommeren.

Jeg har fundet mine 9 favoritter, men skynd dig. Der er kun få størrelser tilbage af hver.

untitled

1. Eytys sneakers // 2. Ami bukser // 3. Engineered Garments jakke // 4. Marni taske // 5. adidas x Raf Simons sneakers // 6. Mackintosh jakke // 7. Kolor skjorte // 8. Soulland skjorte // 9. Soulland bukser

Læs også: De 8 bedst klædte ved Met Gala

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonsure og Storm i nyt partnerskab: Kærlighedserklæring til København