Sæson for Hawaii-skjorten! Sådan bærer jeg den

Acne Studios springer med på fodbold-trenden

2jb173-900_a-900x1350

Sport og mode har aldrig været tættere forbundet. Og de seneste sæsoner har fodbold-referencerne – ført an af Gosha Rubchinskiys hyldest til VM i Rusland – fyldt en del i streetwear-billedet. Også brands som Neighborhood, Alexander Wang og Kith har kastet masser kærlighed efter sporten og trukket den ind i en modekontekst, mens Kim Jones og Virgil Abloh også kommer til at folde noget stort ud de næste måneder.

Nu joiner Acne Studios også med en ny fodbold-kollektion, der både er cool på gaden og på grønsværen. Og den lander som en perfekt optakt til VM i Rusland til sommer.

Kollektionen er affødt af Acne Studios’ kreative direktør,  Jonny Johansson, kærlighed til sporten. Og selvom designet er super domineret af foldbolden, er der også inkorporeret de typiske Acne-signaturer. For eksempel går mærkets typiske emoji igen på flere af kollektionens pieces.

Indrømmet. Personligt ville jeg nok ikke selv hoppe i fodboldtøjet, men har man stilen, hvor det passer ind, så synes jeg virkelig, at det kan se cool ud. Og jeg synes, at Acne Studios rammer noget med den her capsule kollektion.

Kollektionen er netop kommet online og kan købes her.

Læs også: Sæson for Hawaii-skjorten: Sådan bærer jeg den

25m173-ahd_a-900x1350 acne-studios-football-club-capsule-09-427x640 acne-studios-football-club-capsule-10-427x640 acne-studios-football-club-capsule-08-427x640 acne-studios-football-club-capsule-06-427x640 acne-studios-football-club-capsule-05-427x640 acne-studios-football-club-capsule-04-427x640 acne-studios-football-club-capsule-03-427x640

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæson for Hawaii-skjorten! Sådan bærer jeg den