Acne Studios springer med på fodbold-trenden

Louis Vuitton laver kollektion til fodbold-fanatikeren

louis-vuitton-2018-fifa-world-cup-leather-accessories-9

LUKSUSFODBOLD. De fleste mænd har på den ene eller anden måde et romantisk forhold til verdens vel nok mest populære sportsgren, fodbold. Det kommer Louis Vuitton nu til at forsøge at kapitalisere på.

I hvert fald er luksushuset klar med en ny, flot kollektion af lædervarer, hvor de samarbejder med FIFA 2018 World Cup. Igen indikerer det, hvordan sporten og moden smelter mere og mere sammen. Præcis som når Acne Studios laver en hel fodboldkollektion, som netop har ramt handlen. 

louis-vuitton-2018-fifa-world-cup-leather-accessories-6

Louis Vuitton har ved de sidste to VM-slutrunder leveret rejsekufferten til VM-trofæet. Og nu fortsætter romancen altså med en kollektion, der består af rejsetasker, punge, tags til rejsetasken og en rygsæk. Designet sender straks referencerne til designet på den gamle læderfodbold. Og generelt er kollektionen faktisk ret flot.

Selvom samarbejdet kommer op til VM-slutrunden, vil alle items have relevans fremadrettet også, hvilket jo er en vigtigt præmis, hvis man skal investere i en lædervare, der koster.

Jeg er især vild med de små punge.  Så er du en sucker for fodbold, kan du forberede dig på at skulle lave en mindre investering, når kollektionen lander i midten af juni på LV’s webshop og i udvalgte butikker. .

Læs også: Acne Studios springer med på fodbold-trendenlouis-vuitton-2018-fifa-world-cup-leather-accessories-5 louis-vuitton-2018-fifa-world-cup-leather-accessories-4 louis-vuitton-2018-fifa-world-cup-leather-accessories-2 louis-vuitton-2018-fifa-world-cup-leather-accessories-8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Studios springer med på fodbold-trenden