Louis Vuitton laver kollektion til fodbold-fanatikeren

David Beckham stjal rampelyset ved royalt bryllup iført Kim Jones’ første Dior kreation

david-beckham-royal-wedding-2018-pictures

ROYALT. Det kan godt være, at der var royalt bryllup i det britiske i går, men det var ikke kun Prins Harry og Meghan Markle, der trak overskrifter for deres nu officielle tosomhed. David Beckham formåede nemlig også at stjæle en stor portion af rampelyset, da han ankom til St. George’s-kapellet.

Den 43-årige superstjerne var nemlig iklædt dagens absolut skarpeste look (selvfølgelig!), da han entrerede den royale bryllupsceremoni side om side med Victoria Beckham.

David Beckham bar et mørke- og lysegråt 3-piece suit, som var designet af hans gode ven, superdesigneren Kim Jones, som netop er tiltrådt som kreativ styrmand hos Dior Homme efter at have endt en æra hos Louis Vuitton.

Sættet i sig selv var så forbandet skarpt og klassisk (på den fede måde), at internettet og sociale medier med det samme eksploderede og kastede adskillige rosende ord efter Becks og Kim Jones.

Samtidig var det et genialt træk af Kim Jones, at han valgte at vise sin første Dior Homme kreation nogensinde ved en så stor begivenhed – og under så bevågenhed. Og selvfølgelig båret af så stor en stjerne. Hvem behøver en catwalk, når man kan få David Beckham til at repræsentere sit brand ved et royalt bryllup?

Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at se, hvad der kommer fra Kim Jones, når han viser sin første kollektion for Dior Homme til sommer. Én ting er i hvert fald helt sikkert: Kris Van Assche, der sad med den kreative styring hos Dior Homme før Kim Jones, havde i hvert fald ikke lavet denne type look, som vi så hos Becks. Det havde været meget mere rocket.

Hvad synes du om Beckhams look?

Læs også: I Paris med Beckham og Neymar før Louis Vuitton show

Billede: Getty Images

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton laver kollektion til fodbold-fanatikeren