David Beckham stjal rampelyset ved royalt bryllup iført Kim Jones' første Dior kreation

Storm samarbejder med Holzweiler – og fortsætter Scandi-kærligheden

skaermbillede-2018-05-25-kl-12-54-15

SCANDI LOVE. Maj måned har været en aktiv en af slagsen for Storm-butikken. Indtil videre har vi set samarbejder med to danske brands, henholdsvis Tonsure og Libertine-Libertine, og nu fortsætter butikken med at udvide collab-porteføljen.

Denne gang er butikken i St. Regnegade teamet op med norske Holzweiler, der gennem de sidste par måneder igen har fået masser af medieomtale i internationale medier, fordi supermodellen Gigi Hadid gentagende gange er blevet set i mærket.

Designalliancen mellem Storm og Holzweiler er unisex og byder blandt andet på flere gode sportsinspirerede sæt  – fx. et skarpt i tern.  Tjek lookbooken ud, hvor både Storm og Holzweiler-holdet agerer modeller.

Kollektionen lander hos Storm i næste uge, den 30. maj.

Læs også: Tonsure og Storm i nyt partnerskab

storm-holzweiler-collab-lookbook-12 storm-holzweiler-collab-lookbook-11 storm-holzweiler-collab-lookbook-10 storm-holzweiler-collab-lookbook-8 storm-holzweiler-collab-lookbook-7 storm-holzweiler-collab-lookbook-6 storm-holzweiler-collab-lookbook-3 storm-holzweiler-collab-lookbook-2 storm-holzweiler-collab-lookbook-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

David Beckham stjal rampelyset ved royalt bryllup iført Kim Jones' første Dior kreation