Storm samarbejder med Holzweiler - og fortsætter Scandi-kærligheden

Ugens vigtigste modenyheder: Prins Nikolai, Pitti Uomo og A$AP Rocky-sneaker

skaermbillede-2018-05-27-kl-17-29-47

Det har været en travl uge. Derfor har bloggen ikke været opdateret med helt så mange modenyheder som normalt. Men for at slutte af med manér, har jeg samlet 3 af de bedste modenyheder. Det er både royalt, italiensk på den bedst tænkelige måde og så er der også en massiv sneaker-skuffelse.

Prins Nikolai scorer forside på eksklusivt nichémagasin

Det er nok ikke gået din næse forbi, men du skal alligevel ikke snydes. Efter sin overraskende indtræden på den internationale modescene i vinter, hvor Prins Nikolai kunne spottes på catwalken hos Burberry, har den danske prins nu landet sin første magasinforside.

Og det er ikke hvilket som helst magasin, han bliver ansigt for. Det er nemlig det engelsk-tyske nichémagasin Dust Magazine. Det er fedt, og ikke mindst anti-kommercielt, at det netop er den vej, som han er gået.

Se forsiden ovenover, hvor han i øvrigt bærer design fra Wales Bonner.

65925a5d5f897b1606867de77e5aea24

front-view-of-duomo

Jeg skal til Pitti Uomo!

Oh yes. Når den italienske modemesse Pitti Uomo i midten af juni løber af stablen i Firenze, vil jeg være at finde i det italienske modemekka. Jeg skal nemlig dække messen for Soundvenue og levere artikler til sitet. Og selvfølgelig kan du også følge med her på Preppy Beast.

Pitti Uomo har altid været højt på min bucket list, så jeg glæder mig helt sindssygt til endelig at komme til Firenze. Og timingen er god. Denne sæson bliver en række danske og skandinaviske brands nemlig highlightet på messen i et område, der er navngivet Scandinavian Manifesto. Her vil brands som Forét, Rue de Tokyo, Tonsure og mfpen blandt andet være at finde.

Jeg glæder mig helt vildt! Følg med fra 12-14. juni.

asap-rocky-under-armour-sneaker-better-look-1

A$AP Rocky afslører sneaker for Under Armour

Sjældent har jeg været så skuffet. Igennem længere tid har det været teaset, at A$AP Rocky skulle være med til at gøre Under Armour relevant i sneaker-gamet. Det kommer bare ikke til at ske (tror jeg). Sneakeren blev afsløret under et performance show, han lavede i New York forleden, hvor han også løftede sløret for sit nye album. Og jeg synes, at sneakeren er decideret grim!

Sneakeren ligner en gammel skatersko. Flere gange er den også blevet beskyldt for at efterligne en gammel Osiris model. Not nice! Det er endnu uvist hvornår den dropper.

Se i øvrigt rapperens lidt halvobskure perfomance show herunder.

Læs også: Prins Nikolai på catwalken for Burberry

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storm samarbejder med Holzweiler - og fortsætter Scandi-kærligheden