Ugens vigtigste modenyheder: Prins Nikolai, Pitti Uomo og A$AP Rocky-sneaker

“Summer Vibes” med Jack & Jones: 6 stylingtips til Hawaii-skjorten

Processed with VSCO with e7 preset

skaermbillede-2018-05-27-kl-16-38-31

SUMMER VIBES. Det er kun et par uger siden, at jeg sidst kastede min kærlighed efter Hawaii-skjorten. Men min begejstring vil ingen ende tage. Takket være det danske forsommervejr, der bare forsætter med høje temperaturer og en skyfri himmel, fortsætter jeg ufortrødent med at finde de blomstrede skjorter frem. Og selvfølgelig style dem på forskellige måder. De er nemlig blevet mit absolutte favorititem.

Som jeg tidligere har slået fast, så er de kortærmede og blomstrede skjorter med bowling-kraven også et af sommerens klare it-items i et bredt modeperspektiv. Det ved de hos Jack & Jones, der har fyldt hylderne op med forskellige bud på tendensen. Da jeg forleden slog et smut forbi Jack & Jones’ flagskibsbutik på Strøget faldt min kærlighed dog hurtigt på denne version af skjorten. Jeg er vild med den brunlige grundfarve, som bliver piftet op med de blålige blade. Og så koster den kun 199 (!) kroner. Hallo, det er jo næsten for vildt!

c1e582c8-9e7d-492e-8bfc-a8d3ffa9af7d

Skjorte: Jack & Jones til 199 kroner // Bukser: Jack & Jones til 299 kroner // Sko: Gucci, (lign.) til 3689 kroner

For at gøre hele looket lidt afslappet, har jeg igen stylet den med den hvide t-shirt under. Den hvide tee er i min optik finessen, der gør, at man slipper stilfuldt afsted med at bruge Hawaii-skjorten til nærmest alting. 

Læs også: 14 af sæsonens bedste kortærmede skjorter

Bukserne befinder sig også i den afslappede kategori. Jack & Jones omfavner nemlig jogger-trenden på overbevisende vis for tiden. De her bukser føles som træningsbukser, men hvis man ser bort fra snorene i live, ja, så kunne det ligeså godt være et par bukser fra et jakkesæt. Og den slags hybrider er seje! 

20f9eefe-5269-48da-acd1-9557922741ea

Skjorte: Jack & Jones til 199 kroner // Bukser: Jack & Jones til 299 kroner // Sko: Gucci, (lign.) til 3689 kroner

Som du måske allerede set, har jeg skrevet et par tips og tricks til stylingen af den vovede skjorte. Dem kan du se herunder. Og ja, ellers er det bare i gang med at prøve tendensen af. Faktisk kan du få både skjorte og buks for den samlede pris af 498 kroner!

6 tips og tricks til stylingen af Hawaii-skjorten:

1. Vil du være den friskeste på kontoret? Brug den under dit jakkesæt og smid kraven udenpå blazeren.

2. Hvordan sikrer man, at man ikke bare signalerer badeferie? Ha’ altid en hvid eller printet t-shirt under skjorten. Det er finessen, der gør skjorten aktuel i en hverdagskontekst.

3. Hvilken krave og materiale? Gå efter Hawaii-skjorterne med bowling-kraven. Og så må du gerne udfordre materialevalget. Prøv fx. en i silke. Alfa og omega er, at du ikke er bange for farver og mønstrer.

4. Brug skjorten til både lædersko og sneakers – både de chunky og de klassiske som for eksempel et par loafers.

5. Skjorten er cool indeni og udenpå bukserne.

6. Hold resten af dit outfit nedtonet, når du har Hawaii-skjorten på. Den skal have lov at tale for sig selv

Læs også: Sæson for Hawaii-skjorten: Sådan bærer jeg den

ff7ce354-67df-4592-9620-9a2647f78805 00b3442c-2749-4263-8b58-e8a3fea8b63d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens vigtigste modenyheder: Prins Nikolai, Pitti Uomo og A$AP Rocky-sneaker