På med solbrillen - 8 smarte køb

Kim Jones laver nye sneakers for NikeLab – Skal man hade eller elske dem?

KIM JONES. Forleden blev jeg interviewet af Børsen til Penge og Privatøkonomi-udgivelsen. Det interview kommer til at handle om min samling af sneakers, som efterhånden er vokset sig ret stor. I den forbindelse skulle jeg selvfølgelig pege på mine yndlings i samlingen, og her faldt mit svar prompte på mine tre par Kim Jones x NikeLab Air Zoom LWP 16’. 

Kim Jones NikeLab

I virkeligheden er det tre par sneakers, jeg meget sjældent har på. Men de symboliserer mit første store internationale modeinterview, hvor jeg tog et smut til London for at snakke med den daværende Louis Vuitton-designer (nu Dior Homme) om hans samarbejde med Nike.  

Du kan i øvrigt læse det portræt af Kim Jones, der kom ud af det her, mens du kan læse mit interview med ham i forbindelse med det første Nike collab her.  

Nu kommer der så en opfølgning på designsamarbejdet, som allerede er landet hos Dover Street Market i London. Mens det altså nu får en bredere release. 

kim-jones-nike-air-max-360-hi-europe-release-date-5

Kim Jones sagde dengang, under mit interview med ham, at han elsker Nike – og i øvrigt altid har gjort det. Det vil du også kunne se, hvis du følger ham på Instagram @mrkimjones. 

Denne er gang er det Nike Air Max 360-modellen, som har fået en makeover. Blandt andet har han inkorporeret en strap fra en af sine andre favoritmodeller, Nike Vandal High. Massiv Kim Jones-branding er der også blevet plads til, når hans navn står skrevet flere steder. Det er i min optik super fedt.

Dog må jeg indrømme, at jeg ikke er helt så vild med denne hi-top, som jeg var med superdesignerens bud på LWP 16’-modellen.

Anyways, skal man egentlig elske eller hade denne sneaker-release, når man er stor Kim Jones fan, som jeg er? Jeg ved det ikke. 

De to sneakers lander hos udvalgte Nike forhandlere i Europa den 2. juni. Så har jeg da i det mindste et par dage til at finde ud af om jeg skal have dem eller ej. 

Læs også: På med solbrillen – 8 smarte køb

kim-jones-nike-air-max-360-hi-europe-release-date-4 kim-jones-nike-air-max-360-hi-europe-release-date-8 kim-jones-nike-air-max-360-hi-europe-release-date-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På med solbrillen - 8 smarte køb