Stjæl stilen: 5 skarpe A$AP Rocky looks

Lebron James’ stil sejrede igen, men han tabte på banen

636634001641190840-usatsi-10865754

NBA. Det er ikke bare Lebron James’ spil på banen, der trækker overskrifter for tiden. Med imponerende præstationer har han sendt sit hold, Cleveland Cavaliers, i NBA-finalerne, men stilpræstationerne udenfor banen har været mindst ligeså imponerende og omtalte i visse medier.

Det hele startede, da hele Clevelands stjernespækkede hold ankom til de første play-off kampe iklædt suits fra Thom Browne. Det var orkestret af Lebron James. Og sådan er det mere eller mindre fortsat ved alle kampe i slutspillet. Men før nattens første finale mod Golden State Warriors tog Lebron den alligevel til det næste niveau.

Han var stadig iklædt Thom Browne fra top til tå med den stumpede blazer, hvide oxford skjorte og slips. Men denne gang var de stumpede habitbukser byttet ud med shorts og høje sokker med de karakteristiske Thom Browne striber. Thom Brownes bud på det ideelle sommer-look.

Godt nok tabte Lebron og co. den første finalekamp på banen i overtid med 114-124, men han sejrede igen udenfor banen.

Jeg elsker Thom Browne. Jeg elsker Lebron James, og synergien mellem de to er spot on. 

Næste kamp i finaleserien spilles i overmorgen.

Læs også: Cleveland Cavaliers ankom til NBA-kamp iklædt Thom Browne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen: 5 skarpe A$AP Rocky looks