Soullands seje print

Stjæl stilen: 5 skarpe A$AP Rocky looks

WATCH & LEARN. A$AP Rocky har altid stået højt på min liste over de kunstnere, som klæder sig aller bedst.

Nuvel, kritikkerne mener, at A$AP Rocky bare klæder sig som tendenserne og de mest aktuelle designere dikterer. Men uanset hvad, så synes jeg, at han altid formår at gøre det på sin egen måde – og netop det gør ham til en af verdens bedst klædte mænd.

Forleden browsede jeg forbi britisk GQ, som netop har begået en artikel om A$AP Rockys stil. I artiklen skriver de: »Du skal begynde at klæde dig mere som A$AP Rocky ASAP«. Jeg er SÅ enig. GQ har udvalgt 13 forskellige udtryk, A$AP Rocky har rocket over de sidste par år. Jeg har fremhævet mine favoritter nedenfor. Det er resulteret i fem looks, jeg vildt gerne selv vil hoppe i.

Og ja, det er godt nok fem looks, hvor han er klædt i samme brand fra top til tå, men sejt er det altså!

A$AP Rocky

Bryd konventionerne 

Da Gucci forleden viste mærkets Resort 2019 kollektion, var A$AP Rocky selvfølgelig at finde blandt gæsterne. Og her fuckede han bogstavelig talt konventionerne op med dette fulde Gucci-look fra SS18-kollektionen. Det bedste fra to verdener mødtes, da han stylede den corporate nålestribede blazer med en hoodie og et par stribede casual bukser.

Og prikken over i’et var selvfølgelig de vilde slides med New York Yankees-logoet, der dog sagtens kunne være erstattet af et par sneakers. Jeg er fan. Og hey, du kan med garanti næsten style sådan et look med udgangspunkt i items, du allerede har i din garderobe.


asaprocky-dressedbyraf

Overdimensioneret på den seje måde

Okay, måske en kende vildt. Men ved Calvin Kleins AW18-show i vinter, viste Rocky, hvordan man mestrer oversize-trenden, der har domineret modebilledet de sidste par år. Sammen med de karakteristiske Calvin Klein-boots og sidestribede bukser, formår han virkelig at gøre en ekstremt overdimensioneret v-hals strik cool.


asap-rocky-calvin-klein

Drop smokingen for double denim

Ved Met Gala 2017 droppede Rocky smokingen og mødte i stedet op i double denim og boots fra Calvin Klein. Et dristigt valg, men han formåede at gøre det med stil. Omend jeg til hver en tid stadig vil foretrække en flot smoking ved sådanne events, kan du i hvert fald bruge Rockys look til hverdagsinspiration.

Du kan med andre ord sagtens have et fuldt denim-look og støvler på uden at ligne en halvkikset cowboy.


Gucci A$AP Rocky

Lyse jeans og loafers

Hvis ikke du allerede har et par lyse jeans og et par loafers i garderoben, så er det på tide! Ved en anden Gucci event forleden troppede A$AP Rocky nemlig op i den udødelige kombination. Den er cool og ikke mindst preppy!

Godt nok sendte 50 Cent en seriøs sviner efter Rocky, da han så looket (primært pga. tasken), men det siger mest om 50 Cent. A$AP er on point her.


a8045f1949ac8c03d53a9e32a8f6444b

Stol på klassikerne

Så simpelt kan det gøres. Med en velsiddende habit og en crisp hvid og nystrøget skjorte kommer man langt. Især hvis man mikser det med et par loafers, der tilføjer noget subtil coolness til looket.

Læs også: Soullands seje print

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soullands seje print