Kanyes nye album er netop landet!

I det skarpeste løbegear fra Doxa Run

LØB. Det stadig nye danske løbebrand Doxa Run har igennem adskillige sæsoner været mit go-to brand sammen med Nike, når jeg har løbet. Doxa Runs kollektioner formår at forene funktionalitet med en dope æstetik, som rammer tidsånden til perfektion. Og den slags kombinationer er jeg selvsagt tosset med.

img_0254

Tee:Doxa Run // Shorts: Doxa Run // Sko: Nike

Fuldt look er en gave fra Doxa Run og Nike

For nyligt lancerede Doxa Run så mærkets nyeste kollektion, som du kan læse mere om her. Den er måske mærkets stærkeste til dato, og netop den kollektion er jeg iklædt for tiden, når jeg rammer vejene i min træning frem mod adskillige løb, som jeg skal ud på de næste måneder.

For eksempel har jeg to halvmarathon på programmet, Aarhus (juni) og København (september), hvor jeg forhåbenligt kan løbe den sub 1:30, som jeg de sidste par måneder har trænet frem mod. Og i oktober tager jeg så til Mallorca, hvor jeg skal løbe min første fulde marathon nogensinde. Det bliver fedt.

e7ef82bc-09e0-4a4d-8100-aa3c1ce73020

Fra Doxa Runs nye kollektion er jeg særligt begejstret over de stribede shorts, som der ligeledes er lavet en løbejakke til i samme strib. Mens de forskellige løbetees med statements og prints som ‘Power Generation’ også er blandt favoritterne.

Skoene er Nikes Zoom Fly – en sko du med garanti er stødt på, hvis du bare følger en lille smule med i løbe- eller moderverdenen.

Tjek hele kollektionen fra Doxa Run ud her.

Læs også: Mit foretrukne løbemærke, Doxa Run, er klar med ny power-kollektion

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanyes nye album er netop landet!