I det skarpeste løbegear fra Doxa Run

Louis Vuitton debuterer med parfumelinje til mænd – se mine billeder fra lanceringen

e75302fd-9b9a-4be2-bad9-371c2c262b7e

VELDUFTENDE. Torsdag morgen var jeg inviteret til morgenmad i Louis Vuitton-butikken på Amagertorv. Anledningen var lanceringen af modehusets første parfumer til mænd. Det franske modeimperium har nemlig begivet sig ind på et hidtil ubetrådt territorium med 5 forskellige maskuline dufte; L’Immesité, Nouveau Monde, Orage, Sur La Route og Au Hasard. 

Det er manden bag modehusets dufte til kvinder, Jacques Cavallier Belletrud, der har skabt de fem nye dufte, der både dufter helt vildt godt, men som også kommer i ekstremt stilfulde glasflasker (selvfølgelig!), der vil se godt ud i ethvert badeværelse – eller hvor end man opbevarer sine dufte.

1c1c7208-0e2f-4fd1-b475-3afb80371bd4

Louis Vuitton bød på croissanter, velsmagende kaffe fra Prolog og naturligvis en guide rundt i de fem forskellige duftuniverser, som du kan læse mere om her. Min klare favorit endte ud med at blive L’Immesité. 

De fem parfumer er mulige at shoppe hos Louis Vuitton i København eller online her. Priserne starter omkring 1600 kroner.

Læs også: Louis Vuitton sætter eksklusiv kollektion til salg i København  img_0321

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I det skarpeste løbegear fra Doxa Run