Louis Vuitton debuterer med parfumelinje til mænd - se mine billeder fra lanceringen

Harry Styles skal sælge jakkesæt for Gucci – Ny kampagne landet

MATCH MADE IN HEAVEN. Tilbage i marts teasede Gucci for første gang, at Harry Styles ville blive ny frontfigur i et kampagnefremstød for mærkets jakkesæt og yderligere tailoring. Nu er kampagnen langt om længe landet. Og den er fed!

diaryarticledouble_s83-suiting-harrystyles-02_001_default

Foto: Gucci

Allerede da kampagnen første gang blev teaset, var jeg glad. Især fordi man nogle gange godt kan betvivle troværdigheden, når kendte ansigter bliver sendt i front for de store modehuse i kampagner. Men Harry Styles er det perfekte ansigt for Gucci og den kreative direktørs, Alessandro Michele, kreative vision. Igennem lang tid har man nemlig set Harry Styles i Gucci-styles, og der hersker ikke nogen tvivl om, at han oprigtigt er glad for modehusets maksimalistiske æstetik.

Alessandro Michele har også skabt en række unika-pieces til Harry Styles’ seneste turné, som blandt andet gæstede Danmark.

diaryarticlesingle_s83-suiting-harrystyles_001_default

I kampagnen ser man blandt andet Harry Styles spise fish & chips iført forskellige jakkesæt fra modehusets AW18-kollektion. Og det grå jakkesæt med NY-mærket er for svedigt – især når det er stylet med loafers og den stribede skjorte. 

diaryarticlesingle_s83-suiting-harrystyles-02_001_default

Helt overordnet har jeg bare optur over kampagnen. Dels på grund af matchet mellem brand og profil, men specielt også fordi den formår at forene et demokratisk udtryk i form af den finurlige setting på Fish & Chips-baren med nogle af de mest luksuriøse jakkesæt, man som mand kan købe netop nu. 

Tjek den ud – og skulle du have lyst til at lave en solid jakkesætsinvestering, kan du shoppe alle looks hos Gucci her.

Læs også: Louis Vuitton debuterer med parfumelinje til mænd – se mine billeder fra lanceringen

skaermbillede-2018-06-05-kl-09-07-46 diaryarticledouble_s83-suiting-harrystyles_001_default

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton debuterer med parfumelinje til mænd - se mine billeder fra lanceringen