Virgil Abloh har lavet den ultimative kuffert i samarbejde med Rimowa

Et skarpt sommerlook

LYST OG LØST. Sommervejret fortsætter med at vise sig fra sin bedste side. Det betyder, at jeg i endnu højere grad end normalt tyer til de lyse toner og løse silhuetter. Hvid og beige er ingredienserne til det skarpe sommerlook, hvis du spørger mig, og netop den farvepalet er også udgangspunktet for outfittet nedenfor, som jeg drømmer om at trække i lige nu.

untitled-1

Skjorte: Hugo Boss // Bukser: Ami // Sandaler: Prada // Høretelefoner: B&O Play // Solbriller: Ray-Ban // Tote Bag: Maison Kitsuné

Jeg har været på besøg hos MR PORTER for at sammensætte det, jeg synes er et ideelt look lige nu. Og jeg bliver ved med at have det vildt over de kortærmede skjorter med bowling-kraven. Denne fra Hugo Boss kommer med en sej kontraststribe, der lige giver den lidt ekstra finesse. Bukserne fra AMI er løse, stumpede og seje. Og hvem havde nogensinde troet, at jeg ville drømme om et par sandaler? Anyways, det gør jeg altså, og disse fra Prada er godt nok flotte – men selvfølgelig også lidt af en investering.

Læs også: Virgil Abloh har lavet den ultimative kuffert i samarbejde med Rimowa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virgil Abloh har lavet den ultimative kuffert i samarbejde med Rimowa