Et skarpt sommerlook

Dit jakkesæt må gerne larme lidt

JAKKESÆT. Jeg har virkelig genfundet kærligheden for de larmende jakkesæt de sidste par måneder. Omend jakkesættet gennem de sidste mange år har været et fast og fremtrædende element i min stil, har jeg hovedsagligt dyrket de minimalistiske og tidløse navy og grå suits.

df0e9b32-9da4-432d-b2ae-b623793946c3

Jakkesæt: Sand Copenhagen // Skjorte: Jack & Jones // Solbriller: Moscot // Sneakers: Converse

Men med 70’er tendensen og især Guccis take på jakkesættet, som du blandt andet kan se her, har jeg igen fået lyst til at være mere modig i mine valg af jakkesæt. Det bærer mit seneste look da også præg af.

I Sand Copenhagens SS18-kollektion fandt jeg nemlig det her ternede suit, som vandt mit hjerte lige da jeg så det. Der er virkelig noget statement over det. Og i min optik formår man at fremstå virkelig skarp i det, hvis man nedtoner alt omkring det. Derfor har jeg også stylet det med en simpel hvid skjorte og de klassiske Converse.

Jakkesættet er en gave fra Sand Copenhagen

Læs også: Sæson for Hawaii-skjorten. Sådan bærer jeg den

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et skarpt sommerlook