Det her er tendenserne, der kommer til at dominere og falme næste forår/sommer

COS er klar med en stærk kollektion under Pitti Uomo – fokus på bevægelser

COSxPITTI. I dag drager jeg til Firenze og modemessen Pitti Uomo. Her vil COS blandt andet præsentere og lancere en splinterny kollektion, SOMA. Og som det altid er med COS, når de kommer med nye udspil, så er det stærkt på den minimalistiske måde. Det er detaljerne, der gør udslaget.

Kollektionen er designet af COS’ nye designer Christopher Copin. Han kommer blandt andet med en baggrund fra Maison Martin Margiela. Og mens kollektionen altså dyrker den typiske minimalisme, der typisk kendetegner det London-baserede mærke, så bliver det hele fusioneret med legende proportioner og teknikker, som gør tøjet endnu mere interessant, når man bruger det. De forskellige styles hylder nemlig de små bevægelser, man for eksempel laver, når man smører ærmet op, retter på bukserne etc.

Selvom kollektionen er underspillet, er den virkelig stærk. Der er t-shirts, strik, blazere og trenchcoats, som alle har en række subtile detaljer over sig. Farverne er klassiske med hvid, navy og grå. Og jeg er særligt vildt med den lange hvide trench/skjorte på det øverste billede og den lange blå frakke.

Kollektionen vil blive vist frem under Pitti Uomo med et show, ligesom jeg også vil fejre den med COS ved en cocktailevent, som du kan se mere fra på min Instagram.

Kollektionen lander i butikkerne til september, men kan du ikke vente, kan den allerede shoppes i Firenze i denne uge.

Læs også: På vej til Pitti Uomo og Firenze

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er tendenserne, der kommer til at dominere og falme næste forår/sommer