COS er klar med en stærk kollektion under Pitti Uomo - fokus på bevægelser

På vej til Firenze og Pitti Uomo

PITTI UOMO. Lige en hurtig opdatering fra lufthavnen i München, hvor jeg netop nu sidder og venter på mit fly videre til Firenze. De næste dage skal jeg nemlig besøge den ikoniske modemesse Pitti Uomo.

Pitti Uomo har altid været placeret højt på min bucket list over modebegivenheder, som jeg gerne ville aflægge et besøg. Men ikke før nu sker det altså.

Det helt særlige og unikke ved Pitti Uomo er, at alle verdens bedst klædte mænd er samlet ét sted. Samtidig har Pitti Uomo en lang række fede events og shows på kalenderen. For eksempel er en række Scandi-brands blevet fremhævet denne sæson, fx. Tonsure og mfpen, ligesom Craig Green og Fumito Ganryu vil være nogle af de brands, som skal afholde shows. Der er altså masser af inspiration at hente.

Du kan følge med på min Instagram, @preppybeast, hvor jeg vil spamme dig med modelækkerier, ligesom du efter hver dag kan se min billeddagbog her på Preppy Beast.

Hey!

Læs også: Dit jakkesæt må gerne larme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS er klar med en stærk kollektion under Pitti Uomo - fokus på bevægelser