På vej til Firenze og Pitti Uomo

Mine største højdepunkter fra Pitti Uomo

PITTI UOMO. Et par hektiske dage i Firenze er for mit vedkommende veloverstået. Jeg fik min debut under Pitti Uomo – og jeg elskede det. Den i øvrigt helt fantastiske by summede af mode og god stil. Det er et mekka for herremoden, og Pitti Uomo er muligvis den fedeste modeuge, man kan besøge!

Jeg skrev faktisk i mit indlæg på vej til Firenze, at jeg løbende ville smide min billeddagbog op her på Preppy Beast. Men det lader altså vente lidt på sig. Nettet var elendigt overalt i Firenze, men heldigvis fik jeg da opdateret lidt på min Instagram. Billeddagbogen vil komme op i denne weekend.

Men faktisk var jeg jo sendt afsted for at dække Pitti Uomo for Soundvenue. Det er der kommet en række højdepunkter ud af, som du helt klart bør læse. Her fremhæver jeg blandt andet den stærke gadestil, det skandinaviske manifest på messen og selvfølgelig de forskellige shows, som jeg overværede.

Du kan læse alle højdepunkterne her:

Fem højdepunkter fra modemessen Pitti Uomo i Firenze – fra danske gæster til unikt stilmix

Læs også: Cos er klar med en stærk kollektion under Pitti Uomo – fokus på bevægelser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej til Firenze og Pitti Uomo