22 stærke køb fra MR PORTERs vanvittige udsalg

Pradas SS19-show skiftede retning, men var igen en stilistisk magtdemonstration

PRADA SS19. De seneste par år har Prada igen for alvor genvundet momentum i herremoden. Ikke at Prada nogensinde har mistet modehusets aktualitet. De er altid højdepunktet, når modeugen rammer Milano.  Men ja, hypen omkring mærket har altså ikke været større end den er på nuværende tidspunkt i mange år.

Forleden viste Prada mærkets SS19-kollektion under modeugen i Milano, og sammen med Louis Vuitton og Dior, er Prada-showet det, som jeg har set klart mest frem til under denne sæsons herremodeuger. Igen var resultatet mega stærkt, men det overraskede også.

Efter Miucca Prada sidste sæson (AW18) fokuserede på revitaliseringen af de ikoniske sæt i nylon, havde hun til denne sæson fundet inspiration i 60’erne med fokus på jakkesæt, stærke farver og en slank silhuet. Der var fokus på højhalsede trøjer med Pradas nye logo på, ekstremt korte shorts og lys denim.

På skofroten blev en ny version af cloudbust vist frem – denne gang med snørrebånd. Også sejlerskoen fik et comeback. Og måske vigtigt af alt, så var der ekstremt mange flotte tasker. Både store, men også små håndtasker til mænd, der udfordrer kønsnormerne en smule.

Prada tog altså en tydelig æstetisk drejning fra sidste sæson, primært fordi Miucca Pradas muse i denne sæson var den unge intellektuelle mand, der gerne vil klæde sig elegant.

I så fald må jeg både være ung, intellektuel og elegant (haha!) Jeg elskede i hvert fald hele kollektionen og iklæder mig gerne både korte shorts, håndtaske og en højhalset med logo.

Husk, at du blandt andet kan shoppe Prada hos MatchesFashion.

Læs også: Pradas eksklusive kollektion med MR PORTER er landet – se mine 5 favoritter 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22 stærke køb fra MR PORTERs vanvittige udsalg