Billeddagbog fra Pitti Uomo

Mine nye minimalistiske favoritsneakers fra Adidas lander i nat

ADIDAS CONTINENTAL 80. Når vi passerer midnat lukker Adidas Originals op for godteposen. En sneaker, som jeg har ventet på i flere måneder, får nemlig sit verdensomspændende release.

Jeg taler selvfølgelig om Continental 80-modellen. Den minimalistiske retro-style, der trækker tydelige referencer til en model fra 80’erne, bliver sluppet løs i to forskellige colorways, henholdsvis sort og hvid.

Faktisk minder silhuetten ret meget om den Yeezy Powerphase, der indtil videre har været den sværeste at hype og sælge i Yeezy-regi. Men det forhindrer ikke mig i at være vild med Continetal 80 – og for den sags skyld også Powerphasen, som jeg har stående i samlingen i den grå colorway.

For mig er det den dad-æstetik, der er over silhuetten, som gør den vildt cool. Men den er også retro og minimalistisk, og så henvender den sig bredt. Alle kan hoppe i den og se cool ud. Så ja, man kunne passende overveje at lade sine Common Projects stå på hylden for en stund og i stedet hoppe i denne style.

I hvert fald kan du være ganske sikker på, at jeg kommer til at rocke den hvide colorway hele sommeren.

Adidas Continental 80 kan blandt andet shoppes hos Rezet Store fra i nat, den 21.06., kl. 00:01.

Og er du mere til de chunky silhuetter, så sender Adidas Orignals også en anden style på gaden. Adidas har nemlig været en tur i arkiverne for at genoplive en klassiker fra 1997. Klassikeren er dog blevet navngivet på ny og kommer til at operere under navnet Adidas Yung-1.

Den kommer ligeledes i to colorways og bliver også sluppet løs i morgen, den 21.06., kl. 10.00. Shop dem hos Rezet Store.

Læs også: Billeddagbog fra Pitti Uomo

Foto: Rezet Store

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Pitti Uomo