Mine nye minimalistiske favoritsneakers fra Adidas lander i nat

MR PORTER hylder Frankrig med nyt imponerende collab – inkluderer 14 brands

VIVE LA FRANCE. Hvis ikke du allerede sad med lysten til at bruge et par dage i Paris denne sommer, så kommer du i hvert fald til det, når du stifter bekendtskab med MR PORTERs nye, imponerende collab, der netop er blevet sat til salg hos modedestinationen.

MR PORTER har nemlig allieret sig med hele 14 forskellige – og ikke mindst spændende – franske brands, der hver især har kreeret eksklusive items til den store kollektion ‘Vive la France’.

I alt byder kollektionen på hele 147 forskellige pieces som er designet af både etablerede og upcoming franske brands: AMI, Officine Générale, Hartford, Maison Kitsuné, Holiday Boileau, Arpenteur, J.M. Weston, Lacoste, Armor Lux, Bleu de Chauffe, Husbands, De Bonne Facture, Maison Labiche and Le Mont Saint-Michel.

Nøgleordet og tematikken for kollektionen er den franske elegance, de parisiske gader og den franske riveria. Og hele udtrykket er da også gennemført chic – og ikke mindst brugbart for de fleste mænd. Der er fokus på blazere og jakkesæt. Bukser i lyse farver. Striber og printede t-shirts, der alt sammen kan kombineres og mikses og matches på kryds og tværs.

Det er i øvrigt langt fra første gang MR PORTER disker op med stærke samarbejder. Senest var det med Prada, som du kan læse om her.

Kollektionen ‘Vive la France’ er landet og kan købes hos MR PORTER her. Du kan også finde inspiration i mine 9 favoritter fra samarbejdet herunder.

Læs også: 22 stærke køb fra MR PORTERs vanvittige udsalg

De 9 bedste køb fra ‘Vive la France’ 

1. Jakkesæt fra Husbands. Shop her.

2. Oversize frakke fra AMI. Shop her.

3. Skjorte fra Maison Kitsuné. Shop her.

4. Bukser fra Officine Generale. Shop her.

5. Langærmet tee fra Armor Lux. Shop her.

6. Skjorte fra Hartford. Shop her.

7. Overshirt fra Le Mont Saint Michel. Shop her.

8. Tee fra Arpenteur. Shop her.

9. Blazer fra Officine Generale. Shop her.

Læs også: 22 stærke køb fra MR PORTERs vanvittige udsalg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye minimalistiske favoritsneakers fra Adidas lander i nat