MR PORTER hylder Frankrig med nyt imponerende collab - inkluderer 14 brands

MUST SEE! Se Virgil Ablohs første show for Louis Vuitton her

“LOUIS VUITTON”. Når klokken slår 14.30 i dag går modeverdenen i stå. Eller det vil sige, at alt fokus rettes mod Paris og Palais-Royal. Her viser Virgil Abloh nemlig sin første kollektion i spidsen for Louis Vuitton.

Det bliver enormt spændende at se, hvad Virgil Abloh kommer til at tilføre det ikoniske modehus efter han tog over for Kim Jones i vinter. For mens en helt generation forguder hans autodidakte tilgang til designfeltet, er der også andre, der konstant anklager ham for at stjæle lidt for meget fra alle mulige andre. Se bare Diet Prada.

Indtil videre holder jeg med Virgil Abloh. Jeg er fan af ham i spidsen for LV! Men jeg er spændt på at se, hvordan han klarer sig på sin nye hjemmebane. Presset er stort.

Så ja, selvom der også er landskamp i dag, bør du åbne op for din laptop og streame showet hos Louis Vuitton her, 21.06., kl. 14.30. Det bliver storslået.

Læs også: MR PORTER hylder Frankrig med nyt imponerende collab – inkluderer 14 brands

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR PORTER hylder Frankrig med nyt imponerende collab - inkluderer 14 brands