YOU CAN DO IT TOO

Prins Nikolai var igen på catwalken, da Kim Jones præsenterede sit nye Dior-univers

KIM JONES x DIOR. Det kan godt være, at Virgil Ablohs debut for Louis Vuitton, som blev vist i torsdags i Palais Royal under modeugen i Paris, har været sæsonens klart mest hypede show – og det levede da også i den grad op til forventningerne.

Men personligt så jeg endnu mere frem til Kim Jones’ debut for Dior, som han viste lørdag.

Læs min fulde artikel om højdepunkterne fra Dior-showet hos Soundvenue.

Kim Jones er usammenligneligt min favoritdesigner. Dét, han har gjort gennem en årrække i spidsen for Louis Vuitton har været unikt. Og hans evne til at skabe interessant menswear cementerede han igen, da han sendte modellerne ud på catwalken lørdag, som Dior-designer for første gang.

Faktisk tror jeg, at Dior-kollektionen er noget af det bedste, jeg har set det sidste mange år. Jeg har lyst til at købe hvert et item (hvis jeg ellers havde råd!).

Før Kim Jones kom til, var jeg ikke betaget af Diors meget mørke univers, men det lavede Kim Jones radikalt om på. Udtrykket var lyst, chic og elegant. Kollektionen var opbygget omkring referencer til Dior-arkiverne og modehusets ældre ready-to-wear kollektion til kvinder. Det blev fortolket ind i et maskulint univers, hvor der var en lang række løse jakkesæt i dobbeltradet, mens sporty referencer og en nyfortolkning af modehusets bi-motiv, som kunstnerens KAWS havde skabt, også ramte catwalken.

Se showet her:

Prins Nikolai, som debuterede på catwalken som model for Burberry i vinter, åbnede showet. Det var sejt – og en hyldest til Jones’ mor, som er dansker.

Læs min fulde artikel om højdepunkterne fra Dior-showet hos Soundvenue.

ALT. Ja, alt under showet var unikt. Optakten var god. Lokationen og musikken under showet var så uber cool takket været kunstneren KAWS og Diplo, der havde lavet soundtracket til showet. Første række var stjernespækket, hvor Naomi Campbell, A$AP Rocky, Virgil Abloh og Lenny Kravitz blandt andet sad. Prins Nikolai var det perfekte valg som model til at åbne showet. Kollektionen var helt eminent, og så inkluderede den en række stærke samarbejder med Alyx’ Matthew Williams og Ambush’ Yoon, som Jones har hevet ind som modehusets nye smykkedesigner.

Jeg har skrevet en artikel til Soundvenue omkring alle højderpunkter fra showet.

Læs min artikel om højdepunkterne fra Dior-showet hos Soundvenue.

Som opsummering på showet, som jeg har skrevet om hos Soundvenue, skriver jeg:

»Kim Jones beviste, at han er det friske pust, som Dior Homme har brug for.

Efter en årrække, hvor Dior Homme har dyrket en meget ensartet æstetik, der sjældent har overrasket, ruskede Jones det hele godt og grundigt rundt, når han kombinerede flere af sine signaturer med Diors arkiver, samtidig med han også inkorporerede flere interessante samarbejder. Det resulterede i en stærk kollektion, der i et kommercielt perspektiv har store chancer for at blive en lige så stor succes, som den var på catwalken«, skriver jeg.

Læs også: Must see! Se Virgil Ablohs første show for Louis Vuitton her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU CAN DO IT TOO