Uniqlo åbner endelig butik i Købehavn

Dagens 2 bedste modenyheder: Siersted t-shirts og Dr Martens x Stussy

NYHEDER. Dagens bedste modenyheder byder blandt andet på en sej dansk nyhed fra Siersted-gutterne, der har begået deres første capsule kollektion. Samtidig blander Dr. Martens blod med Stüssy. Sammen har de skabt nogle af sæsonens sejeste loafers.

Dr. Martens x Stüssy er dine næste loafers

Dr. Martens er teamet op med cali-mærket Stüssy. Sammen har de skabt en minikollektionen bestående af 4 forskellige loafers, som jeg har det vildt over. Skoene er lavet i henholdsvis en sort, mørkerød, mørkegrøn og sort/hvid version, der alle har en krokodile-prægning på overdelen og de karakteristiske gule sting på siden.

Jeg synes virkelig de er fede, og de ville stå perfekt til et let sommersuit eller bare jeans og en tee.

De fire sko bliver sat til salg på fredag den 29.06. Du kan blandt andet købe dem online eller i mærkets butik på Fiolstræde i København.

Go get ’em.

Siersted laver eksklusive t-shirts

Igennem flere år har gutterne bag Siersted markeret sig i den danske modelandskab. Først og fremmest med deres butik i København, hvorfra de har formået at hente en række seje brands ind, som ikke før har været set og handlet i danske butikker.

Nu er Siersted så klar med deres første capsule kollektion, der består af en række t-shirts. Inspirationen bag er hentet i 60’ernes tankstationer og vintage-reklamer. Logoerne er håndtegnet af David, som er den ene af gutterne bag butikken.

Kollektionen rammer deres webshop i aften kl. 20.oo.

Læs også: Uniqlo åbner endelig butik i København

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uniqlo åbner endelig butik i Købehavn