Prins Nikolai var igen på catwalken, da Kim Jones præsenterede sit nye Dior-univers

Uniqlo åbner endelig butik i Købehavn

UNIQLO. Ja tak! Det er en af de gode nyheder, som netop er havnet i min mailboks. Den japanske high street-kæde Uniqlo åbner langt om længe butik i København.

Mens H&M og i særdeleshed Zara altid har været lynhurtige, når det kommer til at gribe tidsånden og tendenser, så har Uniqlo udmærket sig på kvalitetsfronten – af den grund, har det nærmest været selvskrevet, at jeg har handlet noget med hjem fra butikken hver gang jeg eksempelvis har været på smuttur til London.

Udover Uniqlos stærke kvaliteter, så formår de altid at lave tidløse styles – især basics – som passer eminent ind i de fleste mænds garderober.

Takashi Murakami

Præcis som H&M, har Uniqlo også udmærket sig med adskillige seje collabs de seneste år. Blandt andet et af mine  absolutte favorit-collabs mellem en high street-kæde og et luksusbrand, Uniqlo x JW Anderson. Derudover har de for nyligt også samarbejdet med kunstneren Takashi Murakami, som man ikke kan andet end at elske.

Butikken bliver åbnet i København på Vimmelskaftet i foråret 2019, og jeg glæder mig helt afsindigt.

Læs også: 6 ting du skal købe fra Uniqlo x JW Anderson

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prins Nikolai var igen på catwalken, da Kim Jones præsenterede sit nye Dior-univers