Dagens 2 bedste modenyheder: Siersted t-shirts og Dr Martens x Stussy

Kult-kunstner laver sommerens stærkeste t-shirts i samarbejde med Uniqlo

COLLAB. Tidligere på ugen kunne Uniqlo annoncere, at de åbner deres første butik i København i foråret 2019. Det glæder jeg mig til! Men Uniqlo har også sluppet andre gode nyheder i denne uge. De er nemlig igen teamet op med kult-kunstneren KAWS om en herlig kollektion.

Hvis du har fulgt en smule med i modenyhederne de sidste par uger, så er du med garanti stødt på netop KAWS. Det var nemlig ham, der skabte den store skulptur i blomster af Christian Dior og hans BFF, som stod centreret på catwalken, da Kim Jones viste sin første kollektion i spidsen for Dior. Ved samme anledning, var det også KAWS, der skabte den nye version af Diors ikoniske bi-motiv.

Nu har KAWS, der går under det borgerlige navn Brian Donnelly, skabt en stor kollektion af printede t-shirts for Uniqlo. KAWS har tendens til at omfavne et “barnligt” univers med sine skulpterer og figurer. Det så vi hos Dior, og det gennemsyrer også kollektionen for Uniqlo. Men uanset hvor barnligt KAWS’ kunst er, så synes jeg, at det er fedt!  .

Kollektionen, som byder på nogle af sommerens sejeste t-shirts, er netop landet hos Uniqlo.

Læs også: Prins Nikolai var på catwalken, da Kim Jones viste sin første kollektion for Dior

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens 2 bedste modenyheder: Siersted t-shirts og Dr Martens x Stussy