Kult-kunstner laver sommerens stærkeste t-shirts i samarbejde med Uniqlo

Kim Jones hylder Virgil Abloh: »Kulturen er vigtigere end modeaspektet«

BROMANCE. Det er ingen hemmelighed, at jeg har fulgt både Kim Jones og Virgil Abloh ekstra tæt de seneste måneder, hvilket er resulteret i ekstremt mange skriv her på Preppy Beast. De to profiler har i øvrigt også fulgt og hypet hinanden helt vildt den seneste tid.

I sidste uge debuterede de som kreative styrmænd for henholdsvis Dior og Louis Vuitton – begge med umiddelbar KÆMPE succes.

Kim Jones, som forlod Louis Vuitton i vinter for at tage over hos Dior fortryllede modebranchen med sin første kollektion. Det har jeg blandt andet skrevet om her. Og ærligt, det er den bedste kollektion, jeg har set i mange år.

Læs også: Prins Nikolai var på catwalken, da Kim Jone præsenterede sit nye Dior univers 

Samtidig satte Virgil Abloh gang i et hypehysteri af dimensioner, da han viste sin debutkollektion for Louis Vuitton, hvor han lod det hele eksplodere i eufori med sit Kanye West-kram. Men ja, det er ikke alle, som har taget lige godt imod Virgil Ablohs første kollektion for Louis Vuitton. For eksempel har Diet Prada sablet den ned og igen anklaget Virgil Abloh for at være kopist.

Men kopianklagerne er åbenbart ikke noget, der berør Virgil Ablohs kollega, Kim Jones. Som nedtakt til deres respektive shows i sidste uge, har den tidligere topmodel Naomi Campbell besøgt både Virgil Abloh og Kim Jones på deres kontorer i Paris. Det er der kommet to stærke interviews ud af.

Noget af det mest interessante i Naomis interviews er, at Kim Jones hylder Virgil Ablohs designtilgang, som Diet Prada og mange kritikkere ellers langer ud efter: »Kultur er meget vigtigere end modeaspektet, fordi det er en måde, hvorpå du rammer mange flere mennesker. Det er en af grundede til at Virgil har succes«, siger Kim Jones.

Hvis du var vild med kollektionerne og elsker lidt modenørderi, så bør du helt sikkert tjekke de to Vogue-interviews ud her:


Læs også: Striber og solbriller er essensen af sommergarderoben

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kult-kunstner laver sommerens stærkeste t-shirts i samarbejde med Uniqlo