Kim Jones hylder Virgil Abloh: »Kulturen er vigtigere end modeaspektet«

Striber og solbriller er essensen af sommergarderoben

SOMMERLOOK. Hvis jeg skal pege på to elementer, som jeg forbinder aller mest med sommergarderoben, så er det striber (helst i hvid/blå) og solbriller. Og netop det er ingredienserne i et look, som jeg havde på for nyligt. Her fandt jeg min absolutte yndlings jakke fra Comme des Garcons Shirt frem. Den shoppede jeg hos Trés Bien for et år siden, og jeg har været tryllebundet af den siden. Den kan noget helt specielt. For at omfavne sommerstriberne yderligere, har jeg smidt en stribet skjorte fra Soulland under. Mine sneakers er den nye Adidas Continental 80-model (Gave), som i min optik har de helt rigtige vintagevibes, mens solbrillerne er fra det danske mærke Fleye(Gave).

Solbriller: Fleye Copenhagen // Jakke: Comme des Garcons Shirt // Skjorte: Soulland // Bukser: Samsøe Samsøe // Sneakers: Adidas Originals

Læs også: You can do it too

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kim Jones hylder Virgil Abloh: »Kulturen er vigtigere end modeaspektet«