Striber og solbriller er essensen af sommergarderoben

Ny Louis Vuitton x UNICEF kollektion er landet: Se godt ud, mens du gør noget godt

VELGØRENHED. Louis Vuitton har været allestedsnærværende i modelandskabet de seneste uger – særligt grundet Virgil Ablohs debutkollektion for mærkets herrelinje. Men alle gode nyheder fra modehuset handler ikke kun om Virgil Abloh og hans første aftryk på den nye retning.

Det franske modehus er nemlig igen klar med det velgørende udspil ‘Make A Promise’ i samarbejde med UNICEF. Sammen har de to parter igen skabt en række fine armbånd i fluorescerende farver. Armbåndenes detalje er Louis Vuittons ikoniske lås med LV indgraveret.

Låsen er med årene blevet et symbol for beskyttelse, hvorfor den symbolsk indkapsler samarbejdets budskab til perfektion. De nye armbånd skal bidrage til at fastholde opmærksomheden omkring den kritiske situation for syriske børn og indsamle midler til at hjælpe børnene, der er ofre for verdens mest udfordrende humanitære krise.

Tidligere har Louis Vuitton og UNICEF i partnerskab rejst mere end fem millioner dollars.

Armbåndene er rent æstetisk også super flotte. Låsen, minimalismen og farverne fungerer til UG, men det er ikke alt. Med de nye armbånd handler det ikke kun om at se godt ud, men også at gøre noget godt for andre. Og den kombination bliver næppe meget bedre.

Armbåndene kan købes online hos Louis Vuitton eller i LV-butikken på strøget. De koster ca. 1600 kroner, heraf går små 700 kroner til UNICEF.

Læs også: Striber og solbriller er essencen af sommergarderoben

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Striber og solbriller er essensen af sommergarderoben