Sommerens bedste kompagnon kommer fra Carlsberg

Hør, Dr. Martens x Stüssy loafers og Prada-taske

SOMMERSTIL. Med det utrolige danske sommervejr, er det nærmest en nødvendighed at have items i garderoben, som er lavet i hør. Med hørkvaliteter er det nemlig muligt stadig at iklæde sig habitbukserne selvom temperaturen er på den gode side af 25 grader.

Solbriller: Moscot // Skjorte: Legends (modtaget i gave) // Taske: Prada // Bukser: Oscar Jacobson // Sko: Dr. Martens x Stüssy (modtaget i gave)

For nyligt sammensatte jeg det her sommerlook, der netop omfavner hørkvaliteterne til fulde – kvaliteter, som i øvrigt giver et lidt mere afslappet/boheme-agtigt udtryk. Skjorten er en råhvid sag fra Legends, der gerne må knappes lidt op. Bukserne er de perfekte jakkesætsbukser i hør fra mit foretrukne konfektionsmærke, Oscar Jacobson.

Jeg har også kastet mig ud i noget helt noget nyt. Jeg har nemlig erhvervet mig en lille håndtaske fra Prada med SS18-kollektionen seje comic-print på. Den lille håndtaske udfordrer måske kønsidentifikationerne en smule. Men på accessory-delen flyder tingene efterhånden mere og mere sammen, hvilket jeg synes er fedt! Håndtasken til mænd bliver i øvrigt en af forår/sommer 2019-tendenserne, der kommer til at fylde mest (mere om det på et senere tidspunkt).

På fødderne har jeg det nye samarbejde mellem Dr. Martens og Stüssy, der byder på fire super seje og chunky loafers.

Solbriller: Moscot // Skjorte: Legends (modtaget i gave) // Taske: Prada // Bukser: Oscar Jacobson // Sko: Dr. Martens x Stüssy (modtaget i gave)

Læs også: Dagens 2 bedste modenyheder: Siersted t-shirts og Dr. Martens x Stüssy

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens bedste kompagnon kommer fra Carlsberg