Hør, Dr. Martens x Stüssy loafers og Prada-taske

Oscar Jacobsons SS19-kollektion gentænker jakkesættet

OSCAR JACOBSON SS19. De seneste par sæsoner har Oscar Jacobson været blandt mine absolutte favoritbrands. Særligt det svenske mærkes jakkesæts-univers er helt eminent. Alligevel blev jeg en smule overrasket, da jeg besøgte Oscar Jacobson under Pitti Uomo for et par uger siden for at se nærmere på mærkets SS19-kollektion – og selvfølgelig også for drikke en kold øl med den danske OJ-delegation, Hr. Birk.

Det var ikke fordi at Oscar Jacobson havde droppet jakkesættene, at jeg blev overrasket. De var der såmænd stadigvæk. Men det var derimod det designmæssige twist i kollektionen, der både var forfriskende og uventet. Og jeg elskede det.

Oscar Jacobson har op til SS19-kollektionen fundet inspiration i de kreative subkulturer. Og narrativet omfavner frem for alt arkitekten Ricardo Bofill og hans hjem, La Fabrica. Det kom både til udtryk ved de bløde toner, den massive brug af hørmaterialer og de vaskede materialer, der rent æstetisk både skaber et klassisk og intellektuelt, men bestemt også afslappet look.

Særligt de mange stribede elementer, der både gik igen på skjorter, bukser og tote bags, kombineret med eksempelvis det brune dobbeltradede sæt i hør var nogle af de items, som jeg fandt klart mest interessante. Og som jeg virkelig gerne vil rocke næste sommer.

Jeg glæder mig allerede helt vildt til at kollektionen lander, og som du måske kan se på billederne, var jeg så vild med oplægget på de 4 giner, at jeg glemte at tage billeder af resten af kollektionen. Så jeg kan godt garantere, at du kommer til at se mere til kollektionen, når jeg aflægger Oscar Jacobson endnu et besøg under Copenhagen Fashion Week i starten af august.

Læs også: Hør, Dr. Martens x Stüssy loafers og Prada-taske 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hør, Dr. Martens x Stüssy loafers og Prada-taske