Louis Vuitton skaber feinschmecker merchandise i samarbejde med FIFA

10 af sommerens bedste badeshorts

SWIM GOOD. Det lader ikke til at sommeren nogensinde kommer til at nå sin ende i DK. Det er nice. Derfor kan du roligt tilføje et par nye badebukser eller to til samlingen. For der er masser af gode måneder i dem endnu. 

Det er sjældent, at jeg har shoppet igennem, når det kommer til netop badebukser. Normalt kan jeg fint klare mig igennem en sommersæson – inklusiv rejser – med 1-2 par. Men det er langt fra tilfældet i år. Derfor har jeg samlet en lang række af de badeshorts, som jeg helst ville shoppe lige nu. Og tro mig, du kan finde noget godt i enhver priskategori. 

Faktisk er mit yndlingspar denne sommer, som jeg allerede har brugt flittigt, da jeg var på Kreta i sidste måned, fra H&M. Og endnu bedre, så koster de kun 79 kroner.

Jeg har i alt samlet 10 gode par. Fællesnævneren for dem alle er, at de er relativt korte. Og ellers er det et samsurium af Hawaii-prints, par med striber langs siderne og mere. Fra high street til high end. Tjek det ud. 

Læs også: Oscar Jacobsons SS19-kollektion gentænker jakkesættet

1. H&M til 129 kroner


2. Orlebar Brown til ca. 1500 kroner


3. Gucci til ca. 2400 kroner


4. H&M til 69 kroner


 

5. Prada til ca. 1400 kroner


6. Valentino til ca. 2400 kroner


7. Paul Smith til ca. 830 kroner


8. Arket til 490 kroner


9. Jack & Jones til 199 kroner


10. H&M til 79 kroner

Læs også: Louis Vuitton skaber feinschmeker merchandise i samarbejde med FIFA

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton skaber feinschmecker merchandise i samarbejde med FIFA