I silkeskjorte og chunky sneakers

FC Barcelonas stjerner skal fremadrettet ankomme til kamp i jakkesæt fra Thom Browne

COLLAB. Lad mig sige det sådan her: Jeg har normalt ikke meget fidus til FC Barcelonas stjernespækkede fodboldhold – og i særdeleshed ikke Messi. Men ja, det seneste døgns tid er jeg dog alligevel kommet på lidt andre tanker.

En ret interessant nyhed har nemlig ramt nettet. FC Barcelona er teamet op med et af mine favoritbrands, Thom Browne. De kommende tre år skal Messi, Suaréz og resten af Barca-mandskabet møde til alle udekampe i La Liga samt til alle Champions League-kampe iført Thom Brownes karakteristiske jakkesæt. Det er sgu en uniform, der kan noget!

»Jeg er begejstret over at blive associeret og arbejde med de bedste atleter i verden. Specielt atleter, som deler de samme værdier som Thom Browne. Jeg har altid følt, at verdensklasseatleter er de bedste rollemodeller, og at de er meget inspirerende. Billedet af spillere i (Thom Browne, red.)-uniformerne viser en selvtillid og individualitet, som vil inspirere ungdommen«, fortæller Thom Browne om samarbejdet.

Det er ikke første gang, at Thom Browne fletter fingre med nogle af verdens største sportsstjerner og ifører dem sine signaturuniformer i form af stumpede blazerjakker, der styles med shorts eller stumpede bukser samt slips og lædersko. Senest havde jeg det vildt, da Lebron James og resten af Cleveland Cavaliers-mandskabet mødte til kampe i NBA-playoffs iført suits fra Thom Browne. Det kan du i øvrigt lige tjekke ud her.

Og selvom der skal mere til at gøre FC Barcelona til mit favoritmandskab i Spanien, så glæder jeg mig til at se deres entré til kampene de kommende sæsoner. Det bliver i hvert fald en magtdemonstration i god stil.

Læs også: I silkeskjorte og chunky sneakers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I silkeskjorte og chunky sneakers