FC Barcelonas stjerner skal fremadrettet ankomme til kamp i jakkesæt fra Thom Browne

Slips i sommervarmen? Sådan skal det styles

REKLAME FOR AN IVY (MIN EGEN VIRKSOMHED). Okay, slips i sommervarmen er måske ikke det mest indbydende stilvalg – om end det ser bragende godt ud. Men bare fordi termometret er +20 grader, behøver det ikke at betyde, at slipset skal være bandlyst i dine garderobevalg. Tværtimod.

Jakkesæt: Oscar Jacobson // Slips: AN IVY // Sko: Converse

Først og fremmest handler det naturligvis om at style sit slips med et outfit, der består af de rigtige materialer. Her tænker jeg på sommervenlige jakkesæt i hør – gerne unconstructed -, ankelkorte bukser og eventuelt sneakers på fødderne.

I min egen slipsbiks, AN IVY, har vi begået to editorials – henholdsvis om stylingen af en navyblå dobbeltradet blazer, samt hvordan slipset skal bæres om sommeren. Fællesnævneren for begge editorials er, at vi har stylet slipset ind i en sommervenlig kontekst.

Så ja, herfra vil jeg lade billederne tale for sig selv. Lad dig inspirere af min og Nikolajs måde at bære slipset på om sommeren.

Husk du kan shoppe dine slips hos AN IVY her.

Læs også: FC Barcelonas stjerner skal fremadrettet ankomme til kamp i jakkesæt fra Thom Browne

     

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FC Barcelonas stjerner skal fremadrettet ankomme til kamp i jakkesæt fra Thom Browne