Ugens bedste nyheder fra sneaker-verdenen

Ugens bedst klædte mand er Chadwick Boseman: Gav debut til Virgil Ablohs Louis Vuitton på den røde løber

Foto: Fra Bosemans Twitter

LOUIS VUITTON. Black Panther-stjernen Chadwick Boseman elsker Virgil Abloh. Den kærlighed er tilsyneladende gengældt. Af flere omgange har Boseman ramt den røde løber iført Off-White (senest ved MTV Music & TV Awards), og forleden cementerede han sin Virgil Abloh-kærlighed, da han indtog den røde løber ved ESPY Awards i Los Angeles iført Louis Vuitton SS19.

Teksten er inspireret af en nyhed, som jeg skrev til Soundvenue tidligere på ugen. 

Chadwick Boseman ankom i et råhvidt jakkesæt, som blev præsenteret under Virgil Ablohs debutshow for en måned siden i Paris. Det var stylet med en hvid t-shirt og chunky sneakers – også fra Louis Vuitton. Som sættets detalje bar Boseman en næsten udefinerbare accessory,  der på en eller anden måde forener en vest, en skuldertaske og et slags selebånd. Det så fedt ud, og vi kan nok godt forvente, at det er en ting, vi kommer til at se mere til. I hvert fald præsenterede Virgil Abloh en masse af den slags hybrider under sit første LV-show.

Det var i øvrigt første gang at Virgil Ablohs debutkollektion blev vist udenfor catwalken. Og ja, det understreger vist, at kærligheden er gensidig imellem de to.

»Vi er virkelig beærede og begejstrede over, at Chadwick er den første til nogensinde at bære Virgils debutkollektion«, fortalte Ashley Weston, som er Bosemans stylist, til The Hollywood Reporter.

Bosemans sæt set på catwalken

Bosemans styling på den røde løber gør ham utvivlsomt til ugens bedst klædte mand. Først og fremmest var det forfriskende og afslappende, at han ramte den røde løber iført netop dette sæt. Og ja, så er det altså bare de færreste, som formår at være cool i hvid fra top til tå.

Er du enig?

Læs også: FC Barcelonas stjerner skal fremadrettet ankomme til kamp iført jakkesæt fra Thom Browne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens bedste nyheder fra sneaker-verdenen