FC Barcelonas stjerner skal fremadrettet ankomme til kamp i jakkesæt fra Thom Browne

Ugens bedste nyheder fra sneaker-verdenen

GUMMISKO. Det kan være svært at holde styr på sneaker-verdenen. Uge efter uge lanceres utallige nye styles og colorways, ligesom rygtebørsen altid kører på højt blus. Men i anledning af mit lille sommervikariat som modeansvarlig hos Soundvenue i udvalgte sommeruger, har jeg blandt andet begået denne uges faste guide, der samler op på det absolut vigtigste fra sneaker-verdenen.

Læs ugens bedste sneaker-nyheder hos Soundvenue her.

I guiden skriver jeg blandt andet om Nike Air Max Deluxe-modellen, der får sit comeback. Den kan vi godt forvente os en hel del af, når vi tænker på, hvordan andre Air Max-modeller har domineret sneakerlandskabet de seneste år.

Converse x JW Anderson

Der er også virkelig gode nyheder fra J.W.Anderson og Converse, hvis man er til vovede sneakers vel at mærke. Den irske designer har nemlig brugt en form for latexmateriale som overdel på fire nye modeller.

Læs ugens bedste sneaker-nyheder hos Soundvenue her.

Adidas Originals Sobakov

Endvidere fortsætter fodboldfeberen hos Adidas Originals, der har sluppet endnu en version med gummisålen, som vi allerede kender fra legendariske modeller som ‘Spezial’ og ‘Samba’.

Og så er der selvfølgelig også masser af godt nyt fra luksusmodehusene.

Så ja, hvis du vil se alle ugens bedste sneakernyheder, kan du klikke forbi Soundvenue netop nu, hvor jeg guider dig sikkert igennem ugen i sneaker-verdenen.

Læs også: Slips i sommervarmen: Sådan skal det styles

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FC Barcelonas stjerner skal fremadrettet ankomme til kamp i jakkesæt fra Thom Browne