Diors smykkedesigner giver mig lyst til at gå med mange smykker

YOON AHN FOR DIOR. Der var engang, hvor bling bling var en helt naturlig del af min stil. Heldigvis en den tendens for længst passé. Men forleden fik jeg faktisk lyst til igen at iklæde mig smykker i samme omfang som dengang bling bling var en ting.

Det skyldes, at Diors nye smykkedesigner, Yoon Ahn, som du måske kender fra Ambush, lagde nærbilleder op på Instagram af de smykker, som hun skabte til Diors SS19-kollektion, der blev vist for en måned siden. Her var det nemlig ikke bare Prins Nikolai som model og Kim Jones’ helt fantastiske tøj, som brillerede. Også Yoons Ahn smykker var for vilde.

De mange smykker som vi altså fik endnu et kig på på Instagram inkluderer regnbuefarvede diamantarmbånd, statement-ringe, store diamanthalskæder med Christian Dior-initialer, brocher samt flere nøgleringe, som er lavet i samarbejde med kunstneren KAWS, der også var med til at skabe et helt unikt show. Du kan se meget mere til Dior SS19-showet her.

Som jeg skrev til Soundvenue, så udfordrer de mange smykker i kollektionen den gængse forståelse af smykker til mænd. Men jeg er altså helt vild med det! Lad os få bling tilbage…… hvis det vel at mærke kan være ligeså veludført som hos Dior.

Tjek smykkerne ud herunder og husk, at du kan klikke dig videre gennem billederne på selve Yoon Ahns Instagram-opslag.

Læs også: Prins Nikolai var igen på catwalken, da Kim Jones præsenterede sit nye Dior-univers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens bedst klædte mand er Chadwick Boseman: Gav debut til Virgil Ablohs Louis Vuitton på den røde løber