Diors smykkedesigner giver mig lyst til at gå med mange smykker

Et af sommerens bedste jakkesæt fra H&M til under 800 kroner – og fint besøg fra Aarhus

JAKKESÆT. I tirsdags havde jeg fint besøg. Min kære (velklædte) ven fra Aarhus, Kristian Brandt, var et smut i København. Det betød selvfølgelig, at vi fik catchet op i den solbeskinnede by.

I dagens anledning havde jeg klædt mig i et af mine yndlings jakkesæt denne sommer. Det kommer både med shorts og lange bukser. Det er let, så man rent faktisk kan holde ud at have det på i +25 grader, det er ternet og så kommer det fra H&M’s SS18 Studio-kollektion.

Jakkesættet kan faktisk stadig købes – både med tilhørende shorts og almindelige jakkesætsbukser. Og det er endda på tilbud. Blazeren koster pt. 499 kroner, bukserne 199 kroner og de meget korte shorts koster 250 kroner. Ærligt, du finder ikke et skarpere sæt til prisen lige pt.

Mine sko er i øvrigt en efterhånden gammel, men særdeles sommeragtig sag fra Raf Simons og Adidas.

Vil du have flere detaljer om Kristians look, så hold øje med @kristianbrandt.

Læs også: Slips i sommervarmen? Sådan skal det styles

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diors smykkedesigner giver mig lyst til at gå med mange smykker